Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyűlöl az "anyósom" mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyűlöl az "anyósom" mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nemrég vagyok együtt a párommal, de szeretnénk összeköltözni.

Viszont az anyósom, gyűlöl...

A párom egyedüli gyerek, és övé a lakás szeretné ha ott élnék vele, oda is szeretnék menni lakni...de olyan szinten gyűlöl az anyja, hogy félek a vitáktól. Párom miatt nem akarok harcba szálni az anyjával...

Fiatalabb vagyok sokka páromnál talán ez lehet az anyja baja.(én 21L párom 32)

Nem tudom mit tegyek, költözzek e oda vagy inkább kíméljem meg magunkat a felesleges vitáktól és inkább ne.

2016. máj. 31. 21:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
8.vagyok,most akkor lehet, hogy anyósod féltékeny, hogy el akarod tőle venni "anyuci pici fiát", mert őneki mint anyja, neki kell az első nőnek lennie a fia életében? OMG. Ez akkor jutott eszembe, mikor az utánam jövő kommenteket olvastam. Vagy hogy lehet, hogy egy kis fruskának néz, aki még nem is tudna elköteleződni, meg hogy nem tudja, mennyire komolyak a szándékaid, hogy tényleg pároddal élnél...? Ööö... Hát nem tudom, de durva. :S Ja és bocsi, hogyha nem jól fejeztem ki magam, de igyekeztem.
2016. jún. 1. 00:14
 12/12 anonim ***** válasza:

#10, hát ez a gáz... anyuka ne "képzeljen" senkit a kicsi fia mellé, nem az ő hatásköre.

Sőt egy 32 éves férfi esetében semmi nem az anyuka hatásköre.

Bárkit gyűlölne, mert belekeseredett az egyedül nevelésbe, és ha a fiúnak más lesz a fontosabb, akkor üresnek fogja tartani az életét.

Odaköltöznék, aztán meglátnám, mi a pálya. Ha nagyon nem megy akkor meg rábeszélném az emberemet az elköltözésre, ha meg az nem megy, akkor vége is.

2016. jún. 1. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!