Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyűlöl az "anyósom" mit tegyek?
Nemrég vagyok együtt a párommal, de szeretnénk összeköltözni.
Viszont az anyósom, gyűlöl...
A párom egyedüli gyerek, és övé a lakás szeretné ha ott élnék vele, oda is szeretnék menni lakni...de olyan szinten gyűlöl az anyja, hogy félek a vitáktól. Párom miatt nem akarok harcba szálni az anyjával...
Fiatalabb vagyok sokka páromnál talán ez lehet az anyja baja.(én 21L párom 32)
Nem tudom mit tegyek, költözzek e oda vagy inkább kíméljem meg magunkat a felesleges vitáktól és inkább ne.
#10, hát ez a gáz... anyuka ne "képzeljen" senkit a kicsi fia mellé, nem az ő hatásköre.
Sőt egy 32 éves férfi esetében semmi nem az anyuka hatásköre.
Bárkit gyűlölne, mert belekeseredett az egyedül nevelésbe, és ha a fiúnak más lesz a fontosabb, akkor üresnek fogja tartani az életét.
Odaköltöznék, aztán meglátnám, mi a pálya. Ha nagyon nem megy akkor meg rábeszélném az emberemet az elköltözésre, ha meg az nem megy, akkor vége is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!