Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem mindig ugyanazt? Gyomorgörcs? Depresszio?
Figyelt kérdés
25 éves/F vagyok egy nálam jóval fiatalabb lánnyal egy éve járunk össze,csak szexelni!és egy év után bejelentette hogy neki másra van szüksége aki törődik vele stb.. és itt hagyott! Az a fura hogy ugyanazt érzem mint amikor egy 3 vagy 5 éves kapcsolatomnak vége lett..gyomorgörcs,szomorkodás,nem bírom feldolgozni.Hogyan tudnám túlélni ezeket a napokat,borzalmasan rossz,bele gondolni is h más fogja azt megkapni amit én megkaptam:(Mindig azt mondják majd lesz más,jóképű vagy bla bla..de nem...Hogyan tudnék kijönni ebből? nagyon rosszul érzem magam.Köszi2016. máj. 30. 11:48
1/8 Kenzo Tenma válasza:
Idővel kijössz belőle, ez így szokott lenni. 25 évesen már tudhatnád, hogy ez sajnos ilyen.
2/8 A kérdező kommentje:
Persze tudom,de mást meg sem érintenek ezek a dolgok?én reagálom mindig túl?amikor ezt leírta nekem azonnal rosszul éreztem magam,és azóta is... pedig nem volt a barátnőm,csak egy szeretö egy évig bármikor ha kellett :S
2016. máj. 30. 11:55
3/8 Kenzo Tenma válasza:
Dehogynem. Én is bele szoktam betegedni. Meg kell tanulni elengedni, akkor könnyebb lesz valamivel.
4/8 A kérdező kommentje:
Nagy nehezen talál az ember még egy ilyen lányt aki bele megy ebbe ..barátnőt meg még nehezebb ezt is tudjuk.. akit megcsalunk és rosszak vagyunk hozzá az is ott hagy,akivel mindig jó vagy az is lelép...hol az igazság a dolgokba.. :)
2016. máj. 30. 12:00
5/8 anonim válasza:
Mondjuk, ha megpróbálnád komolyan venni?
6/8 anonim válasza:
Igaza van a lánynak, csoda, hogy eddig nem lépett. Miért nem voltatok együtt, ha ennyit jelentett neked?
7/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom h sokat jelentett e de a hiánya borzasztó!Nem tudtam volna vele nagyon elmenni ide oda mert mégis csak fiatalabb jóval,de hiányzik ,nem tudom feldolgozni hogy nincs többé
2016. máj. 30. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!