Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért biztatják Nők a nőket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért biztatják Nők a nőket?

Figyelt kérdés

Észrevenni hogy sokszor olyan tanácsokat osztogatnak egymásnak amik inkább az igényesség felé hajlanak, mint sem arra összpontositana hogy jöjjön ki a férfiakkal, teljesen az ellenkezőjét mondják. Egy pl, feltesz egy nő egy normális kérdést, ahol az lenne a cél hogy egy férfival kijöjjön, erre vannak olyan nők, de akár férfiak is, akik afelé hajtják hogy "szrja le, ne foglalkozzon vele, idióta, meg hogy akkor a kérdező csaj is olyan ha leáll egy ilyennel..

Mintha nem az lenne a cél hogy sikeres legyen a nő párkeresésben, hanem az hogy legyen elérhetetlen, igényes.

2016. máj. 30. 09:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a legtöbb esetben azt látom, hogy jogosan biztatják arra a nők a nőket, hogy ne maradjanak tovább az adott pasassal... én ritkán látok ilyet, hogy csak azért azt mondják itt, a neten, hogy hagyd el, amiért nem dumagép. Inkább azt látom, hogy akkor szólunk ilyesmit, ha azt látjuk, hogy a nő kifejtette többször is a férfinak, hogy mi a baja, az meg elkezdett hisztizni, kiröhögni vagy le sem tojta. Pl. múltkor akkor írtam ezt, amikor leányzó írt, hogy a párja többször megcsalta, ezek után kérésre sem hajlandó megmondani, hogy hova megy és hánykor ér haza (együtt élnek)...
2016. máj. 30. 11:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Én világéletemben sikeres voltam a párkeresésben, ami azt jelenti, hogy jócskán leadtam a saját igényszintemből, és belementem kompromisszumos kapcsolatokba is, amikben nem éreztem jól magam hosszú távon. 3-6 hónap után szembesültem vele, hogy nem illünk össze, és ilyen-olyan módon kimenekültem a kapcsolatból. Aztán magasra (nagyon magasra) raktam a lécet, nem voltam hajlandó kompromisszumot kötni, nem kezdtem kapcsolatba olyannal, akivel nem voltam 100%-ig biztos abban, hogy összeillünk, és így lett hosszú, tartalmas, boldog kapcsolatom.

Szóval mi számít sikerességnek? Ha van 10 rövid kapcsolatom, vagy megtalálom azt az EGYET, aki minden igényemnek megfelel és akivel tényleg jól érzem magam évek múltán is?

Én mindenkit arra biztatok, hogy tisztázza magában, hogy mi az, ami IGAZÁN fontos számára, amitől működőképes egy kapcsolat, és abból semmiképpen ne engedjen.

2016. máj. 30. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!