Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak és Asszonyok! Nem illik párkapcsolatban az interneten beszélgetni a másik nem bármely tagjával?
Hát, én sose féltékenykedtem ezen, egészen addig, amíg az előző párom nem kezdett folyamatosan "tartalékot" keresni helyettem...
Azóta kiakadok, ha nincs bemutatva a lány, akivel beszél. Akkor, mikor előttem van.
Hát úgy, hogy te kezdeményezed a kontaktot nem illik. Az, ha valaki ír..és te válaszolsz, mert nem vagy paraszt...oké. De semmilyen szexuális jellegű dolog már nem ér.
Példádul én férjnél vagyok, de valaki ír...válaszolok. Viszont soha nem kezdeményezek beszélgetést férfival és soha nem megyek bele olyan témákba, amik nem illendőek.
Egy emberrel beszélgetni hogy volna "illetlenség"???
A szexchat meg egy más kérdés, az nem illetlen, az a megcsalás lájtos formája.
Beszélgetni nyugodtan lehet, én is beszélgetek ellenkező neműekkel. A gond akkor van, ha ismerkedési célzattal, szexuális izgatás szándékával, vagy bármilyen olyan okból teszi, ami a másik fél számára megalázó, sértő.
Például az exem a volt barátnőjével beszélgetett sokat, ami önmagában nem lett volna gond, de idővel kiderült, hogy 1. engem szid az exének 2. egymás szexuális izgatásává fajult a beszélgetés. Ebben a formában már gáz!
A mostani párom is beszélget nőismerőseivel, és én ebben nem látok problémát. Saját bevallása szerint (nem szokásom ellenőrizi, bízom benne) régi barát, akinek látja a hibáit, ezért nem akart vele soha kapcsolatot. Párom nem az flörtölgetős típus amúgy sem. Én úgy vagyok vele, hogy amíg nem ad okot az ellenkezőjére, részemről megvan a feltétel nélküli bizalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!