Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez miatt nem birok ránézni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miatt nem birok ránézni a férfiakra?

Figyelt kérdés

2 éve, hogy bántalmaztak, a nyomait a testemen viselem.

Szakemberhez járok, hogy feldolgozzam,viszont nehezen megy.

Soha nem volt kapcsolatom, az erőszak előtt sem.

Viszont félek, hogy a tőrténtek után sem lesz.

Szégyelném a testem, és a férfiaktól is félek...

Lesz így valaha normális kapcsolatom?

2016. máj. 29. 20:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%

Ha találsz egy normális férfit,hidd el,nem fogja izgatni az a pár heg,ami rajtad van.

Ez biztos:)

2016. máj. 29. 22:11
 12/21 anonim ***** válasza:
60%

Nem csak a testi hegeket kell elfedned, hanem a lelki sebeket is rendbe kell hoznod. Szépen fokozatosan próbálj meg ismerkedni, nem kell félned, nem mindannyian vagyunk állatok. :D

De én hiába írok most akármit, neked kell megtenned az első lépéseket. Szakember meg úgy is többet tud segíteni, mint mi, gondolom.

2016. máj. 29. 22:38
 13/21 anonim ***** válasza:

Még nem állsz rá készen.

21 vagy, van még időd, felesleges erre rágörcsölnöd, egyszer majd érezni fogod, hogy neked egy pasi kell.

2016. máj. 29. 22:41
 14/21 omba ***** válasza:

Lehet, persze. A hegek a legkevésbé érdekesek, a lelked, azt kell helyrebillentened.

Sajnállak, bármi is történt.

2016. máj. 30. 09:56
 15/21 anonim ***** válasza:
75%

A lelki sebeket nagyon nehéz lesz meggyógytani. Elképzelni sem tudom, hogy milyen érzés lehet ez számodra, hogy milyen helyzetben lehetsz most. Sőt, ilyent senki sem tud elképzelni, csak aki átélt ilyent.

Idővel próbálj meg nyitni a férfiak felé. De csak olyan felé, aki megérdemel téged.

Valaki írta feljebb, hogy nem mind vagyunk állatok. Ez így van. Nagyon sok normális srác van, találsz majd egyet, akinek nem a tested lesz fontos, hanem te magad!

Addig is kitartást kívánok!

2016. máj. 30. 11:10
 16/21 anonim ***** válasza:
25%
Figyelj sok nő mindenféle bántalmazás nélkül is így érez. Egyszerűen szánalmas a felhozatal, ennyi. Borzalmas dolgokat művelnek férfiak a nőkkel, a nemük miatt, és nem csak egy-kettő, hanem rengeteg. A többi férfinek meg eszébe sem jutna szégyellni magát, hogy ilyen társaik vannak, egyszerűen levegőnek nézik a problémát, vagy megpróbálják normálisnak esetleg rózsaszínnek feltüntetni, ha meg valamelyik nő egyedül kezd el vergődni hogy felhívja a figyelmet akkor elintézik egy "hülyefeminácibiztosdugatlan"-nal és visszatérnek a ignoráló kis életükhöz. Véleményem szerint ez "majd találsz egy rendes fiút" csak egy tündérmese. Még ha rendesnek is tűnik, bármikor megváltozhat. A világ a férfiaknak áll, ez van sajnos. :(
2016. máj. 30. 15:53
 17/21 anonim válasza:
29%

Egyrészt sokáig én is küzdöttem azzal, hogy a nőket ne általánosítsam, de attól mert sajnos bántalmaztak téged, nem minden pasi fog, vagyis ez buta felfogás, és igazából pszichológus sem csinál semmit, annyi a lényeg hogy ezt felfogd.

Az meg hogy a testeden ennek nyoma van, szerintem büszkén kéne viselned, hogy ezután is felálltál és továbbléptél és hogy erős vagy. Ezt kéne elhitetned a külvilággal is.

Másrészt pedig az hogy félsz a férfiaktól az úgy alapjában érthető is, de csak annyit kell megengedned hogy hagyd hogy közeledjen hozzád valaki. Hidd el, nem azért fog átöltelni vagy megölelni vagy megpuszilni vagy megfogni a vállad, hogy bántalmazzon hanem hogy jól érezd magad.

Szerintem szimplán csak nincs kit közelengedned magadhoz, mert eleve nem engedsz közel senkit. Ezen kellene változtatnod, és leginkább felfogni azt, hogy a pasik túlnyomó többsége nem üt meg egy nőt sőt, a legtöbben még magunkat ütnénk meg előbb, még akkor is ha igazunk van és felbosszantottatok.

Sok szerencsét a jövőre nézve, és ebből is fel kell álnod és tudod ami nem öl meg, az megerősít. Ez fontos. A tetoválással sincs gond szerintem, de inkább mutasd meg azt hogy erős vagy.

21/f

2016. máj. 30. 21:32
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 16-os válaszoló! Már ne is haragudj, de semmi közöm, és más férfinak sincs semmi köze ahhoz, hogy te egyszer, vagy többször rossz párt választottál magadnak. Ezért nem a világ a hibás. Ha annyira önálló vagy, mint amit sugallni szeretnél, akkor ez pont a te felelősséged és nem az összes férfié. Nekem is volt már kellemetlen tapasztalatom nőkkel, de mégsem kárhoztatom érte az egész női nemet, mert nem mások döntése volt, hanem az enyém.

A szavaidból süt a megkeseredettség és a férfigyűlölet. Szerintem pont nem te vagy az a személy, akinek tanácsot kellene adnia a kérdező számára. Ezzel a beírásoddal még jobban lehúzod őt, pedig éppen a reményt kellene erősíteni benne. Kérlek lépj túl a saját kellemetlen csalódásaidon, és az önzőségeden és úgy osztogass tanácsokat!

2016. máj. 31. 08:38
 19/21 anonim ***** válasza:

Utolsó, egyszer sem választottam rossz párt, az undorít ami a világban megy, az olyanok amikor 30 férfi erőszakol meg egy darab nőt (és ez nem szökőévente egyszer van), vagy az ilyen kis "apróságok" amik szintén dögivel léteznek:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..

Vagy hogy még mindig ott tartunk, hogy egy nőnek kötelező főzni egy férfira 2016-ban is, különben nem fog kelleni komoly kapcsolatra. Egyszerűen hiába próbálkoznak (vagy nem) a férfiak haladni a világgal, mégis kibukik a végén, hogy legbelül úgy érzik, ők uralkodhatnak a nők fölött.

Mert aztán a "jaj majd jön a herceg fehér lovon" című tündérmese és " nyugi nem azért simogat meg, hogy megüssön (aha, csak hogy jól megdugjon xD)" biztos többet segít.

2016. máj. 31. 11:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el a sok választ, de remélem, h azért ez idővel megváltozik, de le kell győznöd a férfiak általi félelmedet.
2016. máj. 31. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!