Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnál arra ha a házastársad elmondaná, hogy rajtad kívül más férfiakra is izgul?
Én sosem csalnám meg a férjem, de volt már olyan ember, akivel muszáj volt sokat együtt lennem, és írtó magabiztos, kedves és gyönyörű volt, és a kémia beindult és kész. Nem tehettem róla, de ennyi. Szóval ilyen lehet néha.
Na jó, fűre fára nem indul el, de vele valószínű a feromonjaink összepasszoltak:-) (ő is nagyon bírt..)
Ne legyél álszent, te is biztos néha gerjedsz más csajokra is.
És pont úgy nem fog ő sem félremenni, ahogy te is elkönyveled magadban az ilyen helyzeteket.
Normális, egészséges nővel előfordul ilyen, meg az is, hogy ha nem bányarém, akkor másnak is tetszik, és jól esik egy kis udvarlás neki is.
De itt szépen pontot is tesz a dologra, és megy hozzád haza.
Van az a mondás, hogy mindegy hol jön meg az étvágy, csak enni hazajárjon. :)
Ez a dolog ilyen. Az meg jó, hogy ilyen szinten vagytok, hogy ezt ki lehet mondani. De közben meg ez nem könnyű az embernek.
De szerintem sacc emiatt is jó a szex köztetek. Mert aki szeret szexelni, magas az ilyen vágya annál benne van, hogy másnál is ez beindul, elég meglepő lenne, ha csak egy emberre történne meg. Szóval ezt vedd úgy, hogy ez az ára, hogy tíz éves kapcsolatban még jó a szex. Rosszabbul járnál egy nővel, akit már nehezen izgat fel bármi.
Kezdjük ott hogy aki ezt elmondja az elég ostoba. Én meg ostobákkal nem szeretnék együtt lenni szóval utilapu.
Van amit jó ha megosztunk a párunkkal, de ez olyan dolog amit nem kell megosztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!