Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagynátok a párotokat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok a párotokat, ha megtudnátok, hogy gyógyíthatatlan beteg?

Figyelt kérdés
betegség, férfi, nő, halál, szerelem, kapcsolat, elhagyás, szakítás

2016. máj. 29. 15:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Ha pl. AIDS-es lenne, mert váltogatta a partnereit gumi nélkül, akkor biztos. Amiről nem tehet, azért nem hagyom el.
2016. máj. 29. 16:41
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
Ugyanazt gondolom, mint a 11-es. Ha AIDS-es lenne, otthagynám, ha viszont rák, stb. akkor biztosan vele maradnék, és inkább próbálnám kiélvezni a vele töltött időt, amíg csak lehet.
2016. máj. 29. 16:45
 13/18 anonim ***** válasza:
95%
Nem hagytam el. De meglepő volt, hogy a környezetem nagy százaléka erre biztatott.
2016. máj. 29. 17:49
 14/18 anonim ***** válasza:
55%

Természetesen nem hagynám el. A páromnak volt már egy bénulásos betegsége ami bármikor visszatérhet, tudtam mikor összejöttem vele, ez semmit nem befolyásolna a kapcsolatunkon. Az exbarátnője kidobta emiatt, soha nem fogom megérteni az ilyen embereket....

Ha halálos betegségről lenne szó, az természetesen nagyon megviselne, de vele maradnék és igyekeznék támogatni a végsőkig.

Ahogy előttem írták, ha viszont aids-es lenne mert pl összefeküdne mindenkivel, akkor elfelejtheti, hogy vele maradok.

2016. máj. 30. 12:24
 15/18 anonim ***** válasza:
A mostani párom nem, minden pillanatot igyekeznék kihasználni, amíg csak vele lehetek. Soha nem volt még ennyire harmonikus kapcsolatom, tényleg azt érzem, hogy minden együtt töltött perc kincs számomra.
2016. máj. 30. 14:47
 16/18 anonim válasza:
igen. ha gyógyíthatatlan beteg, netán meghal, minek maradjak vele? biztos, hogy elhagynám
2016. szept. 10. 09:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Ismerősöméknél történt érdekes dolog. Sőt 2 családnál is hasonló volt. Pasi szenvedett testileg, lelkileg a betegségtől és az alkoholizmusba menekült. Ebből kifolyólag nagyon elviselhetetlen volt vele az élet. Szóval így már más a leányzó fekvése.
2017. aug. 15. 19:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát a volt barátnőm annyira bipoláris volt, hogy szakítottunk mert már a kapcsolqt elején is olyanokat vágott a fejemhez, amitől kiakadtam. Kerülni kell az ilyet, ha érzelmileg nem akarsz roncs lenni. Még ha szereted is éppen, ez akkor se megoldás.
2018. máj. 9. 05:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!