Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a párotokat, ha megtudnátok, hogy gyógyíthatatlan beteg?
Figyelt kérdés
betegség, férfi, nő, halál, szerelem, kapcsolat, elhagyás, szakítás2016. máj. 29. 15:05
11/18 anonim válasza:
Nem tudom. Ha pl. AIDS-es lenne, mert váltogatta a partnereit gumi nélkül, akkor biztos. Amiről nem tehet, azért nem hagyom el.
12/18 anonim válasza:
Ugyanazt gondolom, mint a 11-es. Ha AIDS-es lenne, otthagynám, ha viszont rák, stb. akkor biztosan vele maradnék, és inkább próbálnám kiélvezni a vele töltött időt, amíg csak lehet.
13/18 anonim válasza:
Nem hagytam el. De meglepő volt, hogy a környezetem nagy százaléka erre biztatott.
14/18 anonim válasza:
Természetesen nem hagynám el. A páromnak volt már egy bénulásos betegsége ami bármikor visszatérhet, tudtam mikor összejöttem vele, ez semmit nem befolyásolna a kapcsolatunkon. Az exbarátnője kidobta emiatt, soha nem fogom megérteni az ilyen embereket....
Ha halálos betegségről lenne szó, az természetesen nagyon megviselne, de vele maradnék és igyekeznék támogatni a végsőkig.
Ahogy előttem írták, ha viszont aids-es lenne mert pl összefeküdne mindenkivel, akkor elfelejtheti, hogy vele maradok.
15/18 anonim válasza:
A mostani párom nem, minden pillanatot igyekeznék kihasználni, amíg csak vele lehetek. Soha nem volt még ennyire harmonikus kapcsolatom, tényleg azt érzem, hogy minden együtt töltött perc kincs számomra.
16/18 anonim válasza:
igen. ha gyógyíthatatlan beteg, netán meghal, minek maradjak vele? biztos, hogy elhagynám
17/18 anonim válasza:
Ismerősöméknél történt érdekes dolog. Sőt 2 családnál is hasonló volt. Pasi szenvedett testileg, lelkileg a betegségtől és az alkoholizmusba menekült. Ebből kifolyólag nagyon elviselhetetlen volt vele az élet. Szóval így már más a leányzó fekvése.
18/18 anonim válasza:
Hát a volt barátnőm annyira bipoláris volt, hogy szakítottunk mert már a kapcsolqt elején is olyanokat vágott a fejemhez, amitől kiakadtam. Kerülni kell az ilyet, ha érzelmileg nem akarsz roncs lenni. Még ha szereted is éppen, ez akkor se megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!