Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő hogy azért megyek csak fel társkeresőre mert jól esik a férfiak dicsérete?
Figyelt kérdés
Ha felmegyek társkeresőre tök jól esik hogy férfiak szépeket mondanak rólam, ez miért elítélendő?2016. máj. 29. 15:01
11/14 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy miért társkereső a neve? Elmagyarázzuk neked?
Úgy néz ki, hogy nem csak szánalmas, hanem ostoba is vagy. :)
12/14 Noren1989 válasza:
Nem ítélünk el ezért, nyugi, csak libsi vagy. Mondd, hogy ráadásul kamu képekkel tolod....
Amúgy sok sikert, ha amúgy sincs egod, akkor nem is lesz.
26/F
13/14 anonim válasza:
Kérdező, én nem tudom, te hol élsz, de sajnos a mai világban elég nagy probléma megtalálni az embernek a társát. Generációs probléma. Természetesen van, akinek van alternatívája, de sokaknak nincs, mert nincsenek megfelelő emberek az ismeretségi körében. Tehát sokan még mindig azért mennek társkeresőre, mert valóban társat keresnek. Szimpla ostobaság olyat mondani, hogy ők akkor ne menjenek társkeresőre. Semmi sem tiltja, hogy ott kellesd magad, de ha jobban végiggondolod, ha valakinek odébb kéne tolni a cangát, az te vagy.
14/14 anonim válasza:
Ez inkább neked probléma. Át tudom érezni, egy időben annyira alacsony volt az önértékelésem, hogy rettenetesen függtem a külső visszajelzésektől. Akkoriban képtelen voltam harmonikus párkapcsolatra.
Utólag visszatekintve rettenetesen sajnálom azt a valakit, aki akkor voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!