Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagyon elítélendő, ha egy nő férfi prostituálthoz fordul?
Szerinted egész nap a gép elött ül és a gyakorikérdéseket nézi?
A rosszlanyok.hu-n találni normális, intelligens férfiakat is, akik ugyan pénzért, de sokkal jobban megadják a módját az együttlétnek, mint egy random kiválasztott pasi egy szórakozó helyen, aki valószínűleg csak egy gyors menetet fog produkálni. A helyedben én őt választanám: [link]
Semmivel sem jobban elítélendő nő létedre, mintha férfi lennél.
Sok sikert, ha már így döntöttél.
Az mindegy, hogy honnan. Az a lényeg, hogy nem mindenki egész nap gyakorikérdésekezik mint te.
Miért nem volt eddig senki? Én mondjuk örülnék,ha én lehetnék valakinek az első.
Egyébként szerintem nem szégyen, én is így vesztettem el férfi létemre. Igazából nem bánom, de nyilván jobb lett volna normális módon. Ha van kedved, ismerkedhetünk privátban, aztán ha kölcsönös a szimpátia, és nem vagyunk túl messze egymástól, akkor bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!