Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért elítélendő, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő, ha valaki nagyon ritkán vágyna egy szép ajándékra?

Figyelt kérdés
Minőségi parümre gondolok,vagy nagy csokor virágra vagy ékszerre,vagy valami olyanra,ami igazán nőnek való ajándék.
2016. márc. 18. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:
65%

Nem elítélendő, akkor vedd meg magad, ha ennyire vágysz ilyenekre.

Kislány egy minőségi parfümnek tudod mennyi az ára? És az ékszernek?

Egy pénzes pasitól lehet, hogy megkapsz mindent, még kérned sem kell!

És még valami: Kislány, A SZERETETET NEM ANYAGIAKBAN MÉRIK!!!

2016. márc. 18. 20:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem csak a gazdagok kapnak ilyeneket.Telik rá.Az a kérdés,hogy miért ítélitek el? Nem csak úgy,hanem karácsonyra vagy szülinapra.
2016. márc. 18. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Leírtam az utolsó mondatomban, hogy miért elítélendő!
2016. márc. 18. 20:40
 4/9 anonim ***** válasza:
NA sikerült kikönyörögni az aranyláncot?
2016. márc. 18. 20:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Ha valaki tud korrekt magyarázatot adni a kérdésre,akkor várom.
2016. márc. 18. 20:49
 6/9 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem elítélendő. az a baj, hogy egy csokor virág is már luxusnak számít a legtöbb pasinál. pedig arra tényleg nem lehet azt mondani, hogy óriási kívánság lenne. egy jobb parfüm meg 5-10 ezerből kijön, ennyit szülinapkor simán költök én is a páromra. szerencsére a párom még mindig meglep virággal szülinapkor, névnapkor. karácsonyra pl ékszert kaptam, és nem vagyunk hú de gazdagok. nem muszáj gyémánt ékszert venni, a sima ezüst is tud ugyan olyan szép lenni.

20N

2016. márc. 18. 20:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Viragot mindig kapok, az ekszereket utalom, es parfumot is rendszeresen kapok a ferjemtol, sztem ebben semmi elitelendo nincs. Ezek normalis dolgok, en is megveszek neki mindent, parfum es hasonlok es nem csak alkalmakra.
2016. márc. 18. 21:40
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Jöhet ellenérv is,csak ne sértő.

2016. márc. 18. 21:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Az abszolút nem elítélendő, ha egy nő ilyenekre VÁGYIK.

Probléma azzal van, hogy a gyakorlatban ez nem vágyakozás, hanem elvárás meg követelőzés szokott lenni.

Remélem érted a különbséget.

2016. márc. 19. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!