Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nagyon nagy butaság lenne? 25/L
Figyelt kérdés
a barátommal már 3 éve vagyunk együtt... nekem nagyon picik a melleim (A) ... de a barátom mániája a nagyon nagy mell ami minimum D-s... állandóan megjegyzéseket tesz ha lát egy nagymellű lányt, a kis mellet meg szidja ( persze az enyémet nem)...de ez engem nagyon zavar mert én mindenben a tökéletes nő szeretnék lenni neki, szóval arra gondoltam, hogy majd pár év múlva megcsináltatom nagyobbra a melleim2016. máj. 29. 14:32
1/16 anonim 

válasza:

Ha szakítotok a pasival és ott maradsz nagy mellekkel,amik neked nem is igazán tetszenek?
2/16 anonim 

válasza:

Igen, barmi maradandot megvaltoztatni magadon csak azert mert a bunko (pedig sajnalom az, mert aki szidja a kis melleket mikozben a baratnojenek olyan van, az az - es ne hidd hogy nem direkt csinalja) pasid dupla D-s mellekre recskazik, az eszeveszett nagy baromsag.
3/16 anonim 

válasza:

Szerintem a barátod egy sötét bunkó, hogy előtted szidja a kismellű nőket.
Ne csináltasd meg.
4/16 anonim 

válasza:

Nagyon. Inkább a pasidat cseréld le, olcsóbban megúszod.
5/16 anonim 

válasza:

Pasit cseréld le, ne a melleidet csináltasd meg.
6/16 anonim 

válasza:

Soha, de SOHA!!! ne akarj senkinek megfelelni. Aki nem tud elfogadni olyannak, amilyen vagy, az meg sem érdemel. Én azonnal elhagynám a barátod. Hatalmas butaság lenne!
7/16 anonim 

válasza:

Legyen már eszed!
És ha ő majd más valamit fog szidni a nőkön, ami neked pont olyan, akkor megint beugrasz a kés alá?
Megér neked az a bunkó paraszt mindennapi hátfájást?
Meg azt a procedúrát, ami a műtéttel jár?
Egy kőbunkó pasi egy buta lánnyal. Én már nem is csodálkozom semmin!
8/16 anonim 

válasza:

Szerintem a pasid egy nagy taplo. Inkabb ot dobd ki ne te probalj meg igazodni hozza... az egy dolog ha valakinek van preferenciaja de az hogy te elotted tesz megjegyzeseket az parasztsag
9/16 anonim 

válasza:

Lecserélném a pasit és a mellem is megcsináltatnám.
10/16 anonim 

válasza:

szerintem is a pasit cseréld mint a melleidet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!