Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nagyon nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nagyon nagy butaság lenne? 25/L

Figyelt kérdés
a barátommal már 3 éve vagyunk együtt... nekem nagyon picik a melleim (A) ... de a barátom mániája a nagyon nagy mell ami minimum D-s... állandóan megjegyzéseket tesz ha lát egy nagymellű lányt, a kis mellet meg szidja ( persze az enyémet nem)...de ez engem nagyon zavar mert én mindenben a tökéletes nő szeretnék lenni neki, szóval arra gondoltam, hogy majd pár év múlva megcsináltatom nagyobbra a melleim
2016. máj. 29. 14:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha szakítotok a pasival és ott maradsz nagy mellekkel,amik neked nem is igazán tetszenek?
2016. máj. 29. 14:36
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, barmi maradandot megvaltoztatni magadon csak azert mert a bunko (pedig sajnalom az, mert aki szidja a kis melleket mikozben a baratnojenek olyan van, az az - es ne hidd hogy nem direkt csinalja) pasid dupla D-s mellekre recskazik, az eszeveszett nagy baromsag.
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a barátod egy sötét bunkó, hogy előtted szidja a kismellű nőket.

Ne csináltasd meg.

4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon. Inkább a pasidat cseréld le, olcsóbban megúszod.
2016. máj. 29. 14:40
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Pasit cseréld le, ne a melleidet csináltasd meg.
2016. máj. 29. 14:44
 6/16 anonim ***** válasza:
Soha, de SOHA!!! ne akarj senkinek megfelelni. Aki nem tud elfogadni olyannak, amilyen vagy, az meg sem érdemel. Én azonnal elhagynám a barátod. Hatalmas butaság lenne!
2016. máj. 29. 14:54
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Legyen már eszed!

És ha ő majd más valamit fog szidni a nőkön, ami neked pont olyan, akkor megint beugrasz a kés alá?

Megér neked az a bunkó paraszt mindennapi hátfájást?

Meg azt a procedúrát, ami a műtéttel jár?

Egy kőbunkó pasi egy buta lánnyal. Én már nem is csodálkozom semmin!

2016. máj. 29. 15:03
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a pasid egy nagy taplo. Inkabb ot dobd ki ne te probalj meg igazodni hozza... az egy dolog ha valakinek van preferenciaja de az hogy te elotted tesz megjegyzeseket az parasztsag
2016. máj. 29. 15:34
 9/16 anonim ***** válasza:
17%
Lecserélném a pasit és a mellem is megcsináltatnám.
2016. máj. 29. 16:04
 10/16 anonim ***** válasza:
szerintem is a pasit cseréld mint a melleidet...
2016. máj. 29. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!