Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sikerült megszereznem, de már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült megszereznem, de már nem érzem vonzónak. Ez nagy butaság? : S

Figyelt kérdés

Van egy fiú akiért oda voltam plátóian, de ismertük egymást. Addig ügyeskedtem, hogy sikerüljön "véletlenül" találkoznunk. Beszélgettünk jó volt minden. Majd átvette az irányítást, és kiderült hogy mennyire tetszem neki, csak nem mert nálam kezdeményezni. Hívogat randira, kedves velem stb. de most meg már nem kell annyira mint régebben :D

Persze akarom, meg jó így, de nem érzem már azt a kihívás érzést...És annyira nem vonz már. Nagyon gáz vagyok?

2013. febr. 21. 22:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
56%
"Sikerült megszerezni" - mint egy kiló kenyeret?
2013. febr. 21. 22:20
 2/18 anonim ***** válasza:
Igen.
 3/18 anonim ***** válasza:
86%

Nem vagy nagyon gáz.

A tiltott gyümölcs elvén alapszik ez is.. addig kell valami amíg nem a tiéd. Amint megvan már nem kell.

Egyébként meg valószínűleg nem szeretted igazán csak egy kihívás volt.

4/18 anonim ***** válasza:
Erre szokták mondani hogy a tiltott gyümölcs a legédesebb... Szerintem ha idáig eljuttál, fojtasd
2013. febr. 21. 22:22
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj ez teljesen normális nálam is hasonló dolog van. :S összejöttem a sráccal és nem érzem már azt mikor vágyakoztam utána. :( olyan mintha kicsit többet vártam volna, de az érzés elmaradt.
2013. febr. 21. 22:23
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ami nem lehet a tiéd, mindig az kell.

Neked ez a kereszted, a sorsod, ami hajt.

De ha megkaptad, már nem érdekel

Ott rohad a szemétdombon majd."

Depresszió

2013. febr. 21. 22:25
 7/18 A kérdező kommentje:

Csak az hogy amúgy meg nem változott semmi. Mert eddig is tudtam hogy egy jó ember, meg hogy vicces stb. Külsőleg sem változott 1 hónap alatt :D de nem tudom, olyan hiányérzetem van.

De persze folytatom, mert tudom ha azt mondanám hogy nem kellesz már, ezen bánkódnék évekig, vagy életemben hogy hagytam elmenni. Mert ő még mindig ugyanaz akiért vágyakoztam, csak furcsa érzés.

2013. febr. 21. 22:28
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Navorski: Te nagyon gáz vagy a kérdezővel együtt.
2013. febr. 21. 22:28
 9/18 anonim ***** válasza:
12%
Szánalmas vagy kérdező.
2013. febr. 21. 22:30
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
22:30-nál a pont.
2013. febr. 21. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!