Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Guns 'n' Roses (vagy csak simán Izzy) rajongó lányok! Mit esztek annyira Izzy Stradlinen?
Mivel azt vettem észre, hogy a legtöbb lány Izzy-ért rajong, pedig szerintem nem egy nagy durranás a pasas...
Szóval azt szeretném megtudni, hogy mi tetszik benne? Miért van az, hogy ugye most már 48 éves, de még a mai kinézetével is csak úgy olvadoznak érte a csajok (van jónéhány ismerősöm, aki ennyire rajong érte)...
Előre is kösz a válaszokat!
Mit eszünk rajta? :O Tejszínhabot. A hasáról.:D
Egyébként én mindegyik tagot imádom, de ha egyet kell választani, akkor Slash<3.
nekem izzy nem jon be... a haja szornyu, az arca egy szetszivott jamaicaira emlekeztet es valahogy bargyu vagy bena, illetve hatarozatlannak nez ki. fiatalon helyes volt az arca, de nekem soha nem tunt extranak.
axl-nek nem rossz az arca, karakteres, de alacsony es vfezna.
nekem slash a kedvencem, kulonleges es fiatalon rohadt jol nezett ki.
Vannak olyan lányok, akiknek az ilyen stílusú és kinézetű pasik jönnek be. Nekem is tetszik Izzy de Axl szerintem sokkal jobban néz ki :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!