Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéljek neki a betegségemről vagy nagyon korai? 26N
1,5 éve ismerem. Elutasítottam. Nem akartam akkor kapcsolatot. Nem szakadt meg a kapcsolatunk, tovább ismerkedtünk. Most megint udvarol.Szeretnék vele beszélni a betegségemről, de nem biztos, hogy össze jövünk. Így viszont sok mindent nem ért. A betegségem kihat az életemre, súlyos, (nem mentális). Ő erről semmit nem sejt.
Elüldözni se akarom az igazsággal, fontos lett, nem akarom, hogy ezért ne ismerhessen meg közelebbről.
Haaaat nem tudom en epilepszias vagyok de 10 eve tunetmentes, ennek ellenere ket randi utan mindig megemlitettem, meg senki nem szaladt a masik iranyba:-)))
Mas kerdes, hogy nekem tobb tiz eve nem volt rohamom mert gyogyszert szedek ra, csak vannak biz dolgok amiket nem csinalhatok, pl nem megyek olyan partira ahol stroboszkop van, mert ez az epilepszia tipus fotoerzekenyseg kovetkezmenye:-)))
Ettol en meg roppant egeszseges vagyok, annak is erzem magam, eskuszom jobb mint a szenanatha:-)))Volt egy pasi o pl SM beteg volt es az elso randin elmondta es mondta h megerti ha felallok es otthagyom, mondtam h dehogyis, engem nem zavar:-)))
Aztan volt olyan pasim aki szuicid volt szinten harom randi utan beavatott, de engem ezek nem riasztottak el:-))Sztem nyigodtan mondd el neki, csak ne ugy add elo mintha holnap keszulnel meghalni:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!