Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beszéljek neki a betegségemről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszéljek neki a betegségemről vagy nagyon korai? 26N

Figyelt kérdés

1,5 éve ismerem. Elutasítottam. Nem akartam akkor kapcsolatot. Nem szakadt meg a kapcsolatunk, tovább ismerkedtünk. Most megint udvarol.Szeretnék vele beszélni a betegségemről, de nem biztos, hogy össze jövünk. Így viszont sok mindent nem ért. A betegségem kihat az életemre, súlyos, (nem mentális). Ő erről semmit nem sejt.

Elüldözni se akarom az igazsággal, fontos lett, nem akarom, hogy ezért ne ismerhessen meg közelebbről.

2016. máj. 27. 15:59
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Millió betegség létezik ezeken kívül, amit a külvilág nem sejthet. Amikor nagyon rosszul vagyok, vagy orvosnál vagyok, nem is találkozunk, tehát nem sejti. Egyébként fizikális, a viselkedésemből se tudhatja, pont ezért tudom titkolni.
2016. máj. 27. 17:10
 22/28 anonim ***** válasza:

Haaaat nem tudom en epilepszias vagyok de 10 eve tunetmentes, ennek ellenere ket randi utan mindig megemlitettem, meg senki nem szaladt a masik iranyba:-)))

Mas kerdes, hogy nekem tobb tiz eve nem volt rohamom mert gyogyszert szedek ra, csak vannak biz dolgok amiket nem csinalhatok, pl nem megyek olyan partira ahol stroboszkop van, mert ez az epilepszia tipus fotoerzekenyseg kovetkezmenye:-)))

Ettol en meg roppant egeszseges vagyok, annak is erzem magam, eskuszom jobb mint a szenanatha:-)))Volt egy pasi o pl SM beteg volt es az elso randin elmondta es mondta h megerti ha felallok es otthagyom, mondtam h dehogyis, engem nem zavar:-)))

Aztan volt olyan pasim aki szuicid volt szinten harom randi utan beavatott, de engem ezek nem riasztottak el:-))Sztem nyigodtan mondd el neki, csak ne ugy add elo mintha holnap keszulnel meghalni:-)))

2016. máj. 27. 17:18
 23/28 anonim ***** válasza:
Mondd el neki mihamarabb... De van egy olyan érzésem, hogy ez nem fog megtörténni.
2016. máj. 27. 17:18
 24/28 anonim ***** válasza:
Jobb, ha elmondod neki. Most még az elején vagytok, de ha komolyabb lesz a dolog, előbb-utóbb úgyis megtudja. Ha emiatt hagyna el téged, akkor legalább most tegye meg, és te is megtudod, hogy mégsem olyan ember, aki iránt már elkezdtél érezni valamit.
2016. máj. 27. 17:21
 25/28 anonim ***** válasza:
Halálos vagy lehet vele együtt élni? Szerintem ez sem mindegy
2016. máj. 27. 17:31
 26/28 A kérdező kommentje:
#25: együtt élni nem lehet vele. Műtét, kezelés, ha nem sikerül, kóma, belső vérzés, halál. De akkor már úgy is mindegy, nem? Még itt vagyok. Ez a 2. műtétem lenne, ha sikerül utána minden ok, utána együtt lehetnénk.
2016. máj. 27. 17:48
 27/28 anonim ***** válasza:
Gondold bele magad az ő helyzetébe. Akár kapcsolat lenne az egészből, akár nem, te is bizalommal fogadnád, ha tudnál róla, hogy mi vár a másikra. Ha ne adj' Isten a legrosszabb történne, akkor nem tudná, hogy miért nem keresed többé. Nem lehetne melletted amíg lehet. Szerintem mondd el.
2016. máj. 27. 17:53
 28/28 anonim ***** válasza:
szerintem is megértené, és ha melletted áll most is később is melletted fog állni. Remélem minden rendbe jön!
2016. máj. 27. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!