Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beszéljek neki a betegségemről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszéljek neki a betegségemről vagy nagyon korai? 26N

Figyelt kérdés

1,5 éve ismerem. Elutasítottam. Nem akartam akkor kapcsolatot. Nem szakadt meg a kapcsolatunk, tovább ismerkedtünk. Most megint udvarol.Szeretnék vele beszélni a betegségemről, de nem biztos, hogy össze jövünk. Így viszont sok mindent nem ért. A betegségem kihat az életemre, súlyos, (nem mentális). Ő erről semmit nem sejt.

Elüldözni se akarom az igazsággal, fontos lett, nem akarom, hogy ezért ne ismerhessen meg közelebbről.

2016. máj. 27. 15:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
PCOS lesz az.
2016. máj. 27. 16:44
 12/28 anonim ***** válasza:
Vagy SM.
2016. máj. 27. 16:44
 13/28 anonim ***** válasza:
Vagy epilepszia (ami neurológia és nem pszichiátriai kórkép)
2016. máj. 27. 16:46
 14/28 anonim ***** válasza:
Előbb utóbb ugyis lebuksz vele... akármi is legyen az
2016. máj. 27. 16:52
 15/28 A kérdező kommentje:
Persze szeretnék őszinte lenni, de már érzek iránta valamit. Nem akarom elveszíteni. Másra nem számíthatok, nincs hátterem meg senkim. Ártani nem ártok vele neki, nem pszichiátriai betegség, mint írtam.
2016. máj. 27. 16:57
 16/28 anonim ***** válasza:
Értjük. De attól neurológiai még lehet :)
2016. máj. 27. 16:59
 17/28 anonim ***** válasza:
...amibe a SM is beletartozik ugyebár
2016. máj. 27. 16:59
 18/28 anonim ***** válasza:

Epilepszia sztem ritka, ráaádsul írta, h a betegsége kifejezetten nem hat ki mások életére és így ez kizárható.

Olyan betegséget keresünk, ami azért előfordul, viszonylag gyakori(és jellemzően a nőket érinti), pl. gyulladásos bélbetegségek (Crohn-betegség, colitis ulcerosa), ami miatt Sztómája van, de sztem egy sztómás lány jóval zárkózottabb lenne(nem is véletlenül).

PCOS, SM, diabétesz, esetleg valami vesebaj miatt dialízisre szorul, ezeket tudom elképzelni.

2016. máj. 27. 17:01
 19/28 anonim ***** válasza:
Amúgy a kérdező nem is sejti, hogy egy betegség is lehet szexepil :) Lehet, hogy a pasit még izgatná is.
2016. máj. 27. 17:04
 20/28 anonim ***** válasza:

19-es

Azért a sztóma nem annyira...

2016. máj. 27. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!