Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
érettebbek a lányok a koruknál?
Az érettség nem azt jelenti, hogy 15 évesen 25 éves pasikkal járjunk, feküdjünk le velük, aztán a nagy érettségből jön a gyerek. Ezek az emberek csak bemagyarázzák maguknak a bűntudat elkerülése érdekében. De azért szerintem 15 évesen egy 25 éves férfihoz már gusztus kellene... :S
15/L
21:13 vagyok
Kedves kérdéskiiró, te hány éves is vagy?
21:13
És kedves kérdező viszautasitott egy 15 éves lány egy nagyobb fiúért, hogy ennyire felkavart az éretség kérdése?
16/L
Egy 30 éves férfinak már van állása és fizetése
egy 20 éves körüli még tanul
ezért kedvelik a lányok az idősebb férfiakat -.-
Bocsi, h ezt mondom, de nekem ez inkább annak tűnik, h egyszerűen féltékeny vagy a 20 éves fiúkra amiért a korosztálybeli lányok velük randiznak inkább és nem veled.
Nem mondanám én se, h érettebbek a lányok, de sztem ők már fiatalabb korban elkezdenek érdeklődni a férfi nem iránt, ellentétben a velük egykorú fiúkkal, akik inkább fociznak, videojátékoznak. Persze nincs is ezzel semmi gond és egyébként is a lányok hamarabb érnek testileg, elég benézni egy középiskola elsős osztályába és máris szembetűnik a dolog. Általában a legtöbb fiú fiatalabb lányokkal jár, tedd te is ezt és majd 20 éves korodban válogass a 17-18 éves csajok között :P
F21
sajnos felkavar a sok vád mi engem ér ezen kérdésen inkább leírom a nevem György Sándor
16 éves vagyok 2 éve van barátnőm ----> myvip
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!