Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
érettebbek a lányok a koruknál?
én nem állnék le nálam sokkal idősebb sráccal (:
amúgy v.mennyire igaz, mert a lányok sokkal előbb elkezdenek fejlődni testileg IS mint a fiúk..
1-2-3 év nem gáz ha idősebb.. de a többi már eléggé.. szerintem, annyira nem vagyunk érettek h egy szinte "apám haverjával" járjak..
én nem tom mire mondják ezt az érettebbek a lányok testileg és lelkileg is... én sokkal inkább úgy vettem észre h butábbak a koruknál oan 2-3 évvel :D bocsi
hiszen vagy túl naivak vagy túl óvatosak
Egy 15 éves lány gondolkodása mindig korhoz illő, hiszen 15 éves fejjel vannak olyan gondolatai amilyek foglalkoztatják és azok pedig 16 éves fejből pattanak ki. Nincs olyan, hogy éretebb valaki a koránál, inkább, csak másképp látja a világot és minden 15 éves lány másképp látja, hasonlóságokkal és különbségekkel.
Egy 15 éves lány és 25 éves lány kötött pedig sok a korkülönbség, az egyik most fog belecsöppeni egy új korszakba mig a másik már nagyon a végén van.
Az ovatosság pedig nem egy rossz tulajdonság.
Előző válaszoló
Szerintem meg ezzel,hogy hangoztatják,hogy érettebbek a koruknál magukat minősítik.Persze,ők éretebbek a koruknál,de azért egyik szavukkal ütik a másikat és olyan kérdéseket tesznek fel,hogy húha...
Sosem mondtam,hogy érettebb vagyok a koromnál,mert ez nem igaz.Sok minden megcsinálok,kezdek önállósodni,de nem gondolom,hogy annyira különb lennék pozitív értelemben a korombelieknél,hogy én érettebnek nevezzem magam a koromnál.
A szüleim szerint érett vagyok,de én nem érzem így.Sok hülyeségben benne vagyok,attól függetlenül,hogy nagyon sokmindenben segítek itthon.(Takarítástól a főzésen át a mosásig,szinte minden megcsinálok,amikor kell.)
Az viszont igaz,hogy a nővéremnél sokkal több mindent megcsinálok itthon,ő szinte semmit nem csinál,csak ha nagyon muszáj.De ettől még nem lettem cseppet sem éretteb,azt gondolom.Szoktunk is ezen vitázni,hogy kinek van igaza,hogy valójában mit jelent az,hogy valaki érettebb a koránál.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!