Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiakkal nem lehet barátkozn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakkal nem lehet barátkozni, mert úgyis többet látnak bele?

Figyelt kérdés
Nő vagyok.
2016. máj. 27. 14:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Ha pedig azt akarsz mégis, akkor mondd ki nyíltan nekik az elején,hogy te csak barátkozni akarsz és kész.

Amelyik nem ugyanezt szeretné,az úgyis lekopik,amelyik meg barátkozni akar,az marad. "

Pont az a baj, hogy ha megmondod, hogy te csak barátkozni szeretnél, mindegyik lelép. Még akkor is, ha előtte teljesen jól elvoltatok.

2016. máj. 27. 16:02
 22/27 anonim ***** válasza:
Ha nekem tetszik az adott nő, nem leszek a barátja. Vagy összejövök vele, vagy lelépek angolosan. Minden másra ott vannak a meleg barátok ilyen esetben. Nyilván ha nincs meg a kémia egymás közt, de hasonlóak vagyunk, akkor mehet a haverság.
2016. máj. 27. 16:39
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem tudok egy nőre csak barátként tekinteni. Ezért nem is barátkozom velük. Akinél kezdeményezek attól tuti szeretnék valamit. Ez van. Fogalmam sincs miért alakult ki nálam így. 29F
2016. máj. 27. 16:55
 24/27 anonim ***** válasza:
Utolsó: Ez nem csak nálad alakult ki, a férfiak 99%-ára jellemző. És ez a kérdés, hogy miért van ez így az egész férfi nemnél?:D
2016. máj. 27. 17:10
 25/27 A kérdező kommentje:
No, de kepzeljetek, ugye ezt megirtam neki, de ennek ellenere is akarta a talalkozot, es mar tul is vagyunk rajta. Szoval vagy nem vette a lapot, vagy a ti hozzaszolasaitokat elnezve csoda tortent es baratkent tekint ram ez a ferfi. Juhuuu. :D
2016. máj. 27. 18:15
 26/27 A kérdező kommentje:
Bocs, gyerekek, ezt nem is ide akartam leirni. :D Fuck.
2016. máj. 27. 18:20
 27/27 anonim ***** válasza:

nekem van párom. van fiú barátom, aki nem csak ilyen haver, de soha nem terelődött a téma olyanra, hogy bejönnék neki vagy bármi. a lány ügyeit is elmeséli, stb. de van olyan is aki egyből lekopott, ahogy megtudta hogy van barátom. na meg olyan is, aki beszélget velem a barátom ellenére, de elég egyértelmű, hogy akarna többet.

szóval az embertől függ. értelmesebb fiúk az embert is látják benned.

2016. máj. 27. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!