Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakkal nem lehet barátkozni, mert úgyis többet
látnak bele?
2016. máj. 27. 15:02
Ez szerintem is így van, és így is a normális...A férfiak ösztönrendszere ugyanis úgy van alapbol felépítve, hogy ÖRÖKÖSEN KERESSÉK AZ ÉLVEZETEKET, amiket viszont normális esetben egy nő testének a nyílásaiban szoktak megtalálni...Viszont egy ilyen felállásban, ésszerütlen "nagyvonaluságra" vallana az, ha egy FÉRFI csakúgy "futni hagyná" az "élvezeteinek a tárgyát"...Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy egy férfi MINDENKÉPPEN megizéli előbb-utóbb a női barátját, mert azért szerintem ez nem egy törvényszerü dolog, de azért a SZÁNDÉK szerény meglátásom szerint normális esetben mindenképpen jelentkezni szokott...És ez így is az egészséges...De mondom:A "titkos szándék, vagy a gondolattal való eljátszadozás", még korántsem jelenti azt, hogy az illető FÉRFI tényleg meg is akarná izélni, meg meg is izéli a női barátját...De azért szerintem GONDOLATBAN mindenképpen el szokott minden férfi játszani egy ilyen szituval...
2016. máj. 27. 15:07
ha meg nem látnak bele többet, akkor meg az a baj.
2016. máj. 27. 15:24
De ki mondta hogy barátkozz velük?
Ha pedig azt akarsz mégis, akkor mondd ki nyíltan nekik az elején,hogy te csak barátkozni akarsz és kész.
Amelyik nem ugyanezt szeretné,az úgyis lekopik,amelyik meg barátkozni akar,az marad.
Nem túl nehéz.... :)
24/F
2016. máj. 27. 15:24
Én biztos ilyen vagyok :-P
2016. máj. 27. 15:27
16/27 A kérdező kommentje:
Hat, nem tudom. En nem ugy szoktam osszeismerkedni valakivel a nevem utan rogton hozzateszem, hogy en csak baratkozni akarok. :DD amugy szomoruan olvasom, mert en is jobban kijovok a pasikkal, mint a nokkel. Neha egy kis szex akar meg bele is ferne, ha amugy jo baratom, de ilyen baratsag extrakkal szitu is akkor a legszebb szerintem, ha magatol alakul ki. Oke, almodik a nyomor. :D
17/27 A kérdező kommentje:
Az a vicc, halljatok, hogy egy tok nyomi kinezetu no vagyok, de neten probalok takarmanyegeret vasarolni, es a kedves elado pasi mar eloben szeretne latni a kigyomat otthon... :'D
A volt munkahelyemen is ferfiakkal voltam korulveve, de sajnos tapasztaltam is, hogy ha nem akartak tolem semmit, akkor alig szoltak hozzam. :(
2016. máj. 27. 15:42
Nekem mindhárom eset megvan.
Az egyik fiúbarátom egy idő után szerelmes lett belém, vele járok 2 éve.
Van egy olyan fiú barátom, akit régóta ismerek, ő nem jönne össze velem, mert nem vagyok az esete.
Na és van egy olyan fiú barátom is, aki szintén nem jönne össze velem, mert meleg.
Szóval van aki többet lát bele idővel, és van aki nem.
2016. máj. 27. 15:44
#17:
Én bírom a nyomi kinézetű nőket, szerintem sokkal könnyebb őket perverziókba belevinni, mint a cicababákat ;-)
2016. máj. 27. 16:01
Kapcsolódó kérdések: