Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok véleménye érdekelne. Mit gondoltok ezekről a feltételekről, járnátok így egy férfival?
- Minden nap a reggeli zsíros kenyér. (Minimálbérből él, több milliós adóssága van)
- Van egy Kis Polskija, ami amúgy nagyon jól megy
- Tele van tetoválásokkal, de ettől függetlenül macsónak tartja magát
- Mindenhol tiszta szőr, de azért az arcát úgy két hetente borotválja
- Van egy kis hónalj szaga, de nem vészes, egy olcsó kölni elszokta venni néhány órára
- Szeret sok sört inni, picit sör hasa is van
- Sokszor szokott részeg lenni, de olyankor gyengéd
- Nem sokat szokott kedves lenni, szeret sértegetni
- De ezektől eltekintve egy angyal ember, mert a nőket sosem zavarja a takarításban, főzésben, addig mindig elmenne otthonról, hogy ne legyen útban
Ilyen feltételekkel lenne olyan, aki kezdene vele?
ez mind egy emberben?
- Minden nap a reggeli zsíros kenyér. -- a margarin olcsóbb.
(Minimálbérből él -- jee, van munkája, több milliós adóssága van -- motivált, hogy elhagyja az országot)
- Van egy Kis Polskija, ami amúgy nagyon jól megy -- pénzkidobás. legalább narancssárga??
- Tele van tetoválásokkal, de ettől függetlenül macsónak tartja magát -- miért ne lenne macsó tetoválásokkal? amúgy szeretem, ha jól néz ki.
- Mindenhol tiszta szőr, de azért az arcát úgy két hetente borotválja -- igen, ez nekem még mindig szokatlan, hogy egyesek mindenütt szőrtelenítenek. ha kéthetente borotvál, az viszont igencsak fájhat.
- Van egy kis hónalj szaga, de nem vészes, egy olcsó kölni elszokta venni néhány órára -- undorító. ezzel a pontoddal alkottál legnagyobbat, ha egy kis rivaldafényre vágysz, kérdező.
- Szeret sok sört inni, picit sör hasa is van -- én is szeretek sört inni. sörhas viszont: le vele!
- Sokszor szokott részeg lenni, de olyankor gyengéd -- no komment. gondolom, arra célzol, józanon egy paraszt.
- Nem sokat szokott kedves lenni, szeret sértegetni -- keress már egy embert, aki erre igent mond.
- De ezektől eltekintve egy angyal ember, mert a nőket sosem zavarja a takarításban, főzésben, addig mindig elmenne otthonról, hogy ne legyen útban -- nagyon gondos. én biztos nem adnék neki alkalmat, hogy ne zavarjon. inkább cigizni szeretek és tanácsokat adni, míg főznek nekem. ilyet.
Nem, naagyon nem.
Aki meg azt írta,hogy a lakótelepen élők proli, az egy paraszt. Szerintem attól,mert neked a szüleeid.mindent a seg ged alá tettek te nem vagy különb. Ugyanúgy lakhatt egy diplomás panellakásbamn mi t egy buszsoför kertesházban.
Ettől te nem leszeé felsőbb rendűbb.
Én több szakmunkás,falusi tajp.arasztokat ismmerek,akiket se a tanulás ,se a továbbjutás nem érdekli. Csak mindenhéten a buéozás,csajozás,mellette pedig ott a sörhas,a gusztustalan stílus.
A lakótelepen élő fiatalok nagyrésze .mint pl én tanulink egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!