Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy fiú aki tetszik, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki tetszik, és énis neki, de félig roma, és a szüleim megtiltották h összejöjjek vele, különben utcára tesznek. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 17:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Ismertem egy párt, ott a cigány srác vette feleségül a magyar lányt. A fiút is kitagadta a családja, a lányt is.

A srác valahonnan Veszprém mellől való, mondta, hogy nagyon durván putris környezetből jön, jobb is, hogy a családja nem akarja látni. Nem szégyenli a cigányságát, és tudja, hogy mennyi előítélettel kell megküzdenie. A lány is döntött- nem tartja a családjával a kapcsolatot.

Szóval, ha erre az útra lépsz, tudd, hogy nem csak a szüleiddel kell szakítanod, hanem szinte az egész társadalommal (ld. kommentelőket).

2010. ápr. 11. 09:34
 22/26 anonim ***** válasza:
60%
Utcára tesznek a szüleid az egy dolog. De a srác is!
2010. ápr. 11. 13:05
 23/26 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok oda a romákért, sőt... De a magyarok közt is vannak olyanok akik még veszélyesebbek is, egyébként mindenkinek köszönöm a kommentet. És én ismerem milyen, nemtenne utcára az biztos... Titokban meg nemtudnék talizni vele, mert 1. Anyum tudtára jutna fél napon belül, 2. Nemszoktam hazudni a szüleimnek.
2010. ápr. 11. 13:55
 24/26 anonim válasza:
Ha szereted, és tényleg nem olyan mint a többi roma, akkor ne foglalkozz a szüleiddel. Nekem az egyik haverom roma, és már 3éve barátok vagyunk. Ennyi idő alatt megismertem őt, és én azt mondom, hogy vannak köztük normálisak is. :)
2012. aug. 6. 09:33
 25/26 anonim ***** válasza:
53%
Gondolkodj el, és nézd meg, hogy élnek, miket művelnek a romák. Ha ez az igényed, akkor nosza, rúgj fel minden emberi kapcsolatodat és tedd. De szerintem igaza van a szüleidnek.
2012. aug. 6. 09:40
 26/26 anonim válasza:
51%
Már több, mint 2 éves a kérdés. Kétlem, hogy még aktuális.
2012. aug. 6. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!