Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy fiú aki tetszik, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki tetszik, és énis neki, de félig roma, és a szüleim megtiltották h összejöjjek vele, különben utcára tesznek. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 17:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
53%
ha normális embert nem találtál, akkor meg is érdemled a sorsod vele...
2010. ápr. 10. 18:13
 12/26 anonim ***** válasza:
71%
Nem vagytok egy faj!! ezt ne felejtsd el...
2010. ápr. 10. 18:20
 13/26 anonim ***** válasza:
71%
Mielőtt elolvastam a válaszokat, nem gondoltam volna hogy ilyen sokan így gondolják, hogy hagy a fenébe, de én is azt mondom hogy a szüledinek igaza van! (mondjuk én egy kicsit rasszista vagyok)
2010. ápr. 10. 18:52
 14/26 anonim ***** válasza:
69%
igazuk van a szüleidnek. Ők tovább látnak az orruknál, és tudják mi lesz, ha netán szakítani akarsz majd vele. Teljesen jogosan féltenek, úgyhogy szerintem felejtsd el a fiút.
2010. ápr. 10. 18:54
 15/26 anonim ***** válasza:
71%
Én tapasztalatból mondom, hogy ne! Nagyon-nagyon megbántam hogy belementem egy ilyen kapcsolatba..
2010. ápr. 10. 19:38
 16/26 anonim ***** válasza:
53%
Hallgasd meg a Divizió88 - Megdögletek romák című számot és megtudod, hogy miért ne!
2010. ápr. 10. 19:58
 17/26 anonim válasza:
Hány éves vagy? és a fiú?
2010. ápr. 10. 20:27
 18/26 A kérdező kommentje:
Nem irnám le csak h fiatalok. Tudom h mindenki utálja őket, mert kiérdemelték ezt a hírnevet, na de h ennyire utálni? Arra is kéne gondolni h akad 1-2 normális is. Am meg bántani ugyse tudna, hogyha akarna se. Tapasztalatot meg am is kell szerezni nem? Ha elég rossz tapasztalatot is szerzek, de kevés rá az esély...
2010. ápr. 10. 20:54
 19/26 A kérdező kommentje:
Nemírnám le csak h fiatalok. Tudom h kiérdemelték maguknak h utáljuk őket, na de ennyire? Gondolni kellene arra is h akad 1-2 normális is. Am meg bántani, ha akarna se tudna, és nincs rossz társasága, sőt van skinhead haverja is szal...Nem is egy.
2010. ápr. 10. 21:00
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem mindenki utálja a romákat, és a romák közt sem egyformák az emberek. Ha fiatalok vagytok szerintem találkozzatok titokban amíg nagyobbak nem lesztek, aztán már előbb utóbb csak elfogadják a kedvesed a szüleid. Az ő családja elfogad téged?
2010. ápr. 11. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!