Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te mennyire "játszod meg"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mennyire "játszod meg" magad, csak azért, hogy valakinek elnyerd a kegyeit?

Figyelt kérdés
Célzott társkeresésnél ez az egyik problémám, hogy sokan nem magukat adják, hanem igazodni akarnak a másik fél elképzeléseihez. Ismerek valakit, aki alapból úgy viselkedik velem, ahogy én azt attól az embertől szeretném, akit a páromnak nevezhetek, nem azért ilyen velem, mert hátsó szándékai lennének, hanem mert neki természetes, hogy velem így viselkedik. Nekem pedig ez nagyon jólesik. Sajnos az élet úgy hozta, hogy nem lehetünk egy pár. De ezt mástól eddig csak ideig-óráig kaptam meg, amíg megpróbálta elérni a célját (aztán vagy sikerült, vagy nem). Nem szeretem kiteregetni a lapjaimat, milyen társat szeretnék, pont emiatt, mert egyesek "igazodni akarnak", meg akarom ismerni a másikat annak, aki, és attól függően dönteni. Tudom, hogy mindenki a jobb oldalát akarja kidomborítani, de ha álarc mögé bújik valaki, ami távol áll a valódi énjétől, az a saját dolgát is megnehezíti.
2016. máj. 25. 11:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet sokáig idomulni....idővel kilóg a lóláb...de az is lehet, hogy addig megszeretem az illetőt ès elfogadom olyannak amilyet pont nem szerettem volna...
2016. máj. 25. 13:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Nettó nulla.
2016. máj. 25. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!