Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell meglett férfiaknak ott alvós buli és kedves feleségek hogyan kezelitek ezt?
Leszögezném,h már nem vagyunk 'csitrik'... 38 évesek múltunk! Férjem haveri köre több városban élőkből tevődik össze....ezért mikor összeröffenek,akkor az egy bizonyos városban történik és ilyenkor a családját egy napra és egy éjszakára 'elhagyva' bulizgat.
Hányásig hülyére issza magát!! Ezt rettenetesen nehezen viselem,-már előtte napokkal és utána napokig szőrnyű légkör uralkodik köztünk........ Ettől a kéthavonta kialakuló problémától eltekintve nagyon jó a házasságunk!!
Egyszerűen gyűlölöm....férjem megérti,h nem vagyok tőle boldog,csak azt nem,h miért-mondván a bebaszcsizáson kívűl semmi rosszat nem csinál,csak kiengedi a gőzt! De könyörgöm!-40-50 évesen,!-legyünk már felelősségtudóbbak és menjenek el kártyázni,röhögni,dumálni....és jöjjön haza!! vagy velem van baj?......
Kellene pár hasznos,jó tanács,h ne hülyüljek bele!!!!
Köszönöm.
A válaszadók többségének az is elkerülte a figyelmét,h a kiírásom lényege a segítség és tanács kérése volt,h ne így álljak hozzá!!
Mondjzk olyan nőtársaim bölcsességei ;) akiknek már sikerült úrrá lenni ezen érzèseiken.....
#18-as! Még csak annyit,h azért vagyok én nem megfelelő társ neki,mert ezt nem tudom tolerálni??
Ezen kívűl minden kívánságát lesem...figyelek rá. megteszek mindent a tiszta,rendes házért...mindennap bevásárolok,finomakat főzök....a gyerekek ellátásából,neveléséből oroszlánrészt vállalok.....Szeretem őt...őket.....ès ahogy ti szoktátok mondani:"nem járok kocsmába,nem csalom meg"! :)
Szerinted milyen jótanácsot adjunk azon kívül, hogy azt mondjuk, hogy legyél ezen a téren toleráns, vagy lásd be, hogy ez nem akkora dolog, mint amekkorára felfújod? Kaptál egy rakás példát, hogy mások, más nők hogyan állnak az ilyenhez hozzá. Le lett írva, hogy ez nem alkoholizmus, nem ellened van, nem helyetted ... Bár azt el tudom képzelni, miattad van ... Ilyen hisztipék mellett én lehet naponta leinnám magam :-P
Egyszerűen nem vagy képes belátni, hogy ezt a dolgot te tolod túl és kapadozol itt, hogy neked tanács kell, de ha nem azt írjuk, amit hallani akarsz, akkor elkezdesz hisztizni.
(még mindig #1-es és#16-os voltam ...)
Kedves #1-es-#16-os! :)
Nem gondolom,h az első válasz óta nővé változtál volna.... :)
Értem én,h a te feleséged tök jó fej e téren..de nem ezt kérdeztem! És nem hisztizek,csak értékelhető,használható válaszokat várnék!! Ismeretlenül fikázni bárki tud és bárkit lehet.....de most nem ez lenne a cél!
Oké akkor vegyük azt hogy csak az ottavlós résszel van bajod.
te magad írtad:"több városban élőkből tevődik össze....ezért mikor összeröffenek,akkor az egy bizonyos városban történik"
felteszem az a bizonyos város nem 10 perc séta tőletek. felteszem felőtt ember lévén tovább szeretne kimaradni mint az utolsó busz vagy vonat amivel hazajutna. Tippelem azt is, hogy pont amiatt mert már nem kamasz, nem tudná bevállalni, hogy a "buli" végén hajnalban az első járattal hazamenjen.
Dehogy tiltom meg!!! Nem vagyok sem az anyja sem a főnöke!!
A felesége vagyok,akinek ez nagyon szarul esik és akarva-akaratlan a nemtetszését fejezi ki. ÉS EZEN SZERETNÉK VÁLTOZTATNI(ha már azon nem tudok,h elmenjen.....bár továbbra sem értem,h mire jó ez...de mindegy!! Emlékezni nem emlékszik semmire,hülye lesz,másnap beteg,szarul van és semmire nem 'használható')
Itt ez a probléma: "Hányásig hülyére issza magát!! "
Nem az, hogy ottalvós, mert azt lehetne kulturált felnőtt módon is csinálni.
Jézusom. 25 vagyok, tinikorom óta nincsenek ottalvós bulik a haveri körben. Sőt, a szórakozást se az jelenti, hogy beülünk valahova és berúgunk, hanem elmegyünk együtt koncertekre, vagy társas estet tartunk egy presszóban, esetleg valami egyéb rendezvényre nézünk el, de még ha borfesztiválra megyünk is, akkor se issza le magát senki hányásig. Kulturált emberek vagyunk, bár úgy nézem, a mai világban inkább csak betegesek/"gázak".
Ha messze van az a város, hát aludjon ott, ne vezessen éjszaka, vagy ha valami egyhetes "nyaralásra" mennének, ahogy írta valaki már korábban, evezés vagy ilyesmi, de más okot nem tudnék elfogadni. Ezek a tini kanbulik szerintem elég szánalmasak felnőtt embereknél. Mint valami béna kapuzárási pánik. De hát te választottad, gondolom, nem mostanában alakult ki ez a szokása, szóval megszoksz vagy megszöksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!