Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell meglett férfiaknak ott alvós buli és kedves feleségek hogyan kezelitek ezt?
Leszögezném,h már nem vagyunk 'csitrik'... 38 évesek múltunk! Férjem haveri köre több városban élőkből tevődik össze....ezért mikor összeröffenek,akkor az egy bizonyos városban történik és ilyenkor a családját egy napra és egy éjszakára 'elhagyva' bulizgat.
Hányásig hülyére issza magát!! Ezt rettenetesen nehezen viselem,-már előtte napokkal és utána napokig szőrnyű légkör uralkodik köztünk........ Ettől a kéthavonta kialakuló problémától eltekintve nagyon jó a házasságunk!!
Egyszerűen gyűlölöm....férjem megérti,h nem vagyok tőle boldog,csak azt nem,h miért-mondván a bebaszcsizáson kívűl semmi rosszat nem csinál,csak kiengedi a gőzt! De könyörgöm!-40-50 évesen,!-legyünk már felelősségtudóbbak és menjenek el kártyázni,röhögni,dumálni....és jöjjön haza!! vagy velem van baj?......
Kellene pár hasznos,jó tanács,h ne hülyüljek bele!!!!
Köszönöm.
Ez olyan alkesz lesz 10 év múlva, hogy csak úgy dörög.
Nálatok az "eltérő kultúrában" kicsit máshogy működnek a dolgok. A telepen senkit nem zavarnak ezek.
Nekem önmagában azzal lenne gondom, hogy ez az "elmegyünk berúgni" olyan kamasz színvonal...
Vannak a baráti körben "pasis" bulik, például elmennek evezni pár napra, és nyilván ott este van lerészegedés is, de legalább összességében valamilyen értelmes program, sportolnak, természetben vannak, stb.
Azt hiszem, nem tudnék olyan emberrel lenni, akinek a szórakozást az jelenti, hogy berúg a haverokkal...
Kedves #3-as válaszoló!!
Ettől egyáltalán nem vagyok hárpia ...ebben biztos vagyok!! Ha pedig egy férj ez miatt cuccol el......... háát..... akkor inkább és legyen boldog a 'kedves' haverjaival!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!