Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell meglett férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell meglett férfiaknak ott alvós buli és kedves feleségek hogyan kezelitek ezt?

Figyelt kérdés

Leszögezném,h már nem vagyunk 'csitrik'... 38 évesek múltunk! Férjem haveri köre több városban élőkből tevődik össze....ezért mikor összeröffenek,akkor az egy bizonyos városban történik és ilyenkor a családját egy napra és egy éjszakára 'elhagyva' bulizgat.

Hányásig hülyére issza magát!! Ezt rettenetesen nehezen viselem,-már előtte napokkal és utána napokig szőrnyű légkör uralkodik köztünk........ Ettől a kéthavonta kialakuló problémától eltekintve nagyon jó a házasságunk!!

Egyszerűen gyűlölöm....férjem megérti,h nem vagyok tőle boldog,csak azt nem,h miért-mondván a bebaszcsizáson kívűl semmi rosszat nem csinál,csak kiengedi a gőzt! De könyörgöm!-40-50 évesen,!-legyünk már felelősségtudóbbak és menjenek el kártyázni,röhögni,dumálni....és jöjjön haza!! vagy velem van baj?......

Kellene pár hasznos,jó tanács,h ne hülyüljek bele!!!!

Köszönöm.

2016. máj. 24. 11:05
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
89%

Végig sem olvastam a hozzászólásokat pff. Az nem alkoholista aki héthavonta elvan a haverjaival.

https://www.youtube.com/watch?v=AbFylRoRsWQ

Első két percet elég megnézni.

Nem értem, hogy miért vagy fennakadva azon, hogy ilyenkor a haverokkal lazítanak és nem az élet nehézségeibe belekattanva agyal. Bár én még nem járok ott, hogy feleségem legyen, de hozzám se jöjjön, ha ennyit nem enged meg. Az én haveri köröm sem olyan emberekből áll akikkel kártyázva és társasjátékozva el lehet tölteni az estét. Nincs egy bölcsész végzettségű sem, mind kökemény emberek. Ha valami program adódik is a társaságban ahhoz akkor is jön a pia. Nem alkoholista senki. Hetekig hónapokig nem isznak, de amikor van valami akkor KO. Itt a csajaik segíteni szoktak a hazajutásukban és a másnap leküzdésében. Nem vidám egyik sem attól, hogy a párja részeg, de elviselik szó nélkül az ilyen kitérőket.

2016. máj. 24. 12:28
 12/35 A kérdező kommentje:

Kedves #10-es! Te nagyon èrtelmesen fogalmaztál. Köszönöm neked.

Én is így szeretnék hozzáállni,de neeeem megy!!-annyi ideget megeszek ilyenkor,h éveket öregszem és egyszerűen rühellem 'azt az embert olyankor' !!!!!

2016. máj. 24. 12:34
 13/35 anonim ***** válasza:
62%

Nem hiszem, hogy neked konkrétan az a bajod, hogy ő elmegy és lerészegedik. SOkkal inkább arra tippelek, hogy valami más húzódik meg a háttérben, pl. irányítási kényszered van, de ott ugye nem tudod érvényesíteni, vagy féltékeny vagy, mert te kimaradsz belőle, vagy ilyesmi.

A felelősségteljes viselkedés nem azt jelenti, hogy az ember mindig komolyan viselkedik és nem rúghat be soha, mint az állat. Hanem azt, hogy minden helyzetben annyira viselkedik felelősségteljesen, amennyire a helyzet megkívánja. Az, hogy két napig elmegy és kiadja a gőzt, széthányják magukat a haverokkal, önmagában nem felelőtlenség (már persze akkor, ha nem sodorják magukat/egymást komoly bajba).

Szóval: mi is PONTOSAN a bajod azzal, hogy ottalvós-piálós buliba megy a férjed?

2016. máj. 24. 12:41
 14/35 A kérdező kommentje:

Az,hogy'OTTALVÓSPIÁLÓSBULIMEGY' !!!!!!!!!!!

....na,de így nem ledzek előrébb....

2016. máj. 24. 12:46
 15/35 anonim ***** válasza:
45%
Hagyd, többségében (agyilag) kamaszok válaszolgatnak itt. Mamahoteles huszonévesek, akik kompromisszumot csak a mesékből ismerik.
2016. máj. 24. 12:54
 16/35 anonim ***** válasza:
12%

Irigy vagy rá? Féltékeny vagy, hogy jól érzi magát? Boldog házasságotok lehet :-P Tudod egy házasság, egy kapcsolat kompromisszumokra épül ... ebben az esetben te erre képtelen vagy úgy tűnik. Hagyd a férjed, hogy találjon egy olyan nőt aki szereti őt annyira, hogy tud örülni az ő örömének is!

De van egy másik példám is (#1-es vagyok amúgy)! Éjjel-nappal dolgoztam, vagy segítettem a feleségemnek a gyerekek mellett. Egyszer megkért, hogy menjek haza hamarabb, mert szeretne valamit. Na mondom, oké, úgy is ránk fér, hogy kicsit együtt legyünk. Nem voltunk együtt ... ott voltak a haverjaim: felhívta őket, hogy jöjjenek el értem és vigyenek el bulizni. Mert sokat dolgozom, nincs időm szórakozni és ha van egy kis időm, akkor neki segítek a háztartásban ... és úgy gondolta, hogy megérdemlem és rám fér, hogy kikapcsolódjak ...

2016. máj. 24. 13:00
 17/35 A kérdező kommentje:

Nem!-nem vagyok írigy! Basszus :) nem hiszem el,h nekem kell magyarázkodnom!!!!!

Félreértések elkerülése végett:volt számtalan olyan buli is,h mentem érte,h hazahoztam,h másnap gyógyhusilevest főztem.... stb. És!!!-kompromisszum!!!?!!?!-hát ez az....ti nem kötitek ezt. ..mert nagyívben letojjátok,h ez esetleg mennyire fáj nekünk!!

Ès persze nem vagyok tökéletes én sem,de 'Qrvára' nem teszek olyat szándékosan,amivel tudom,h őt megbántanám...... és fordított esetben megnézném,hogy a ti szátok,h állna?????

2016. máj. 24. 13:15
 18/35 anonim ***** válasza:
41%
Sajnálom a férjedet. Jobbat érdemelne nálad.
2016. máj. 24. 13:19
 19/35 A kérdező kommentje:

Kedves #18-as!! Miért is???

Én lennék az egyedüli a földön,aki ezt így látja????

2016. máj. 24. 13:24
 20/35 anonim ***** válasza:
52%

Sajnos tök mindegy, az itteni banda eléggé "yolo"-s és az hogy nem tapsolsz a részegsedésekhez az már nem elég yolo.

2016. máj. 24. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!