Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem töröl ki az ismerősei közül?
Figyelt kérdés
Egy sráccal eléggé összerúgtuk a port, megbeszéltük, hogy nem kommunikálunk többet. Én megkértem, hogy töröljön ki az ismerősei közül, de nem tette meg azóta sem. Én azért nem törlöm ki, mert engem érdekel, hogy mi van vele. Ő akarta így, hogy ne beszéljünk, mert neki jobb úgy. szóval nem értem, akkor meg miért nem teszi meg, amire kértem. Mi ebben a logika?
Biztos, hogy abban nincsen logika, amit ő csinál? :-)
2016. máj. 22. 13:17
2/8 A kérdező kommentje:
Hát én nem látom benne a logikát.Ha nem akar velem kommunikálni, meg nem akar tőlem semmit, akkor minek legyek ott az ismerősei között???
2016. máj. 22. 13:21
3/8 anonim válasza:
Miért kellene kommunikálnia veled attól, hogy az ismerősei között vagy?
Te se akarsz vele, csak látni akarod, hogy mi a helyzet nála.
Egyébként ideje felnőnöd neked is.
Amúgy nem tudom milyen platform ez, de ha ő töröl az ismerősei közül, akkor a te ismerőseid közül is törlődik ő (ez lenne a normális működés). Amennyiben zavar, hogy nem törölt, töröld te. Ugyanannyit látsz majd az életéből, mintha ő törölt volna téged.
2016. máj. 22. 13:27
4/8 A kérdező kommentje:
De én nem akarom törölni, mert még reménykedem..viszont ha neki ennyi problémája volt velem, hogy még kommunikálni sem hajlandó, akkor meg mi a fenének hagy meg ismerősnek? Lehet, hogy ez gyerekes, de ez van..egyébként azért kértem meg rá, mert neki tök mindegy szerintem, hogy mi van velem..
2016. máj. 22. 13:35
5/8 anonim válasza:
Két durcás gyerek, akik nem tudják elmondani egymásnak az érzéseiket. Eléggé valószínűnek tartom, hogy számára sem vagy közömbös, csak annyira gyenge a kommunikációs képességetek, hogy a "törölj le" mondatnál többre nem futja.
Ez nem bántás, de sanszosan így van. Ne reménykedj, hanem tegyél a dologért. A sültgalamb nem fog a szádba repülni. Van 1 srác aki tetszik neked, vagy próbálkozz meg nála teljes erőbedobással, vagy 'töröld le' és ne gondolj rá többet.
2016. máj. 22. 13:46
6/8 A kérdező kommentje:
Hát én már rengeteget próbálkoztam..legutóbb is én írtam rá, hogy mi van vele, hogy van, hogy sikerültek a koncertjei, erre kaptam azt a választ, hogy ő tartaná magát az eredetileg megbeszéltekhez és inkább ne beszéljünk, mert az jobb úgy. Mondjuk igen, a beszélgetések alkalmával valahogy mindig felhúzzuk egymást..nagy a feszültség. Ezek után leírtam a véleményem a viselkedéséről és minden jót kívántam neki..ez pár napja volt..de persze nem vagyok nyugodt. Az egyértelműbb lett volna, ha kitöröl. Akkor legalább tudnám, hogy egyáltalán nem érdeklem..de így elég nehéz túllépni a dolgon, meg uralkodni magamon, hogy ne kérdezzem meg mi van vele. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!