Miért töröl ki az ismerősei közül egy fiú, akivel még soha életemben nem beszéltem, max a suliban látott?
"Soha nem beszéltem vele, néha összefuttunk az iskola folyósóján de cs ránéztem, és ennyi."
tényleg ismer ha soha nem beszéltél vele...
Kérdező: én is szoktam így csinálni és elráulom, hogy miért, bár lehet, hogy nem mindenki gondolkodik úgy, mint én.
Minthogy elég sok csoportba, buliba jártam eddig, hozzá voltam szoktam a "metafizikus érintkezés" során és ugyanakkor már az elemi iskola első éveiből: hogyha kérdeznek, akkor válaszolni kell, mert a kérdezőnek a a süketség nagyon idegesítő szokott lenni. Úgy tudom, hogy ez az E-etikett könyvekben is benne van már.
Innen következik az, hogy ha engem bejelöl egy ismerősöm, hagyok neki 48 órát, max. 1 hetet, hogy írjon egy sort, pl.: Hogy vagy? De rég nem láttalak. Úgy örülök, hogy megtaláltalak, stb. Ha ez nem történik meg, akkor nem látom értelmét, hogy ismerősöm legyen és főleg annak nem, hogy nyomon kövesse én kit like-olok, kinek mit comment-elek, stb. Tehát ha kérdezne rólam 1-2 dolgot kedvesen, akkor biztos benn hagynám. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!