Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért töröl ki az ismerősei...

Miért töröl ki az ismerősei közül egy fiú, akivel még soha életemben nem beszéltem, max a suliban látott?

Figyelt kérdés
Soha nem beszéltem vele, néha összefuttunk az iskola folyósóján de cs ránéztem, és ennyi. Volt hogy egy csoportba kerültünk különböző sulis rendezvényeken, de én mégsem értem. Bejelöltem, visszajelölt, de mégis miért törölt ki? Igaz, hogy nekem egy kicsit tetszik,, de ezt nm mutattam túlságosan, sőt semmi utalást sem tettem rá. Fiúk, ti szoktatok ilyet csinálni? 15/L

2013. dec. 29. 18:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen, Kérdező, úgy illik. Ezt már max. 2. osztályban tanítják nyelvtanból is, lehet, hogy már akkor lógtál :P

Meg lehet mozgatni a kis ujjacskáidat egy mondatra feléjük, nem annyira fájdalmas ..., viszont rengeteget jelent és jobbak lesznek a kapcsolataid, a többit te is érted ...

2013. dec. 30. 08:50
 12/14 A kérdező kommentje:
most tudtam meg, hogy a barátnőmet is kitörölte, pedig ő már rég az ismerőei közt volt, s nem sokat beszélgettek ők se..... most ezt miért csinálta?
2013. dec. 31. 11:51
 13/14 A kérdező kommentje:
am nem lógtam, osztályeslő létemre mégsem tanítoták meg, h fb-n akit bejelölök írjak is rá :D
2013. dec. 31. 11:52
 14/14 Kini :)) ***** válasza:

Lehet, hogy csak a közeli ismerőseit akarta megtartani a facebookon. Én is csináltam már olyat, hogy töröltem egy csomó "ismerősöm" mert csak a közelieket akartam megtartani, akiket tényleg ismerek, és beszélek velük. Vele is ez lehet :D

15/L

2013. dec. 31. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!