Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te miért lógsz ma itt? Milyen volt a mai napod? Ismerkedtél valakivel vagy sem?
A szüleim válni készülnek. Megismerkedtem egy gyönyörű, intelligens és aranyos lánnyal, aki kedvel is — csak éppen holnap utazik vissza az Egyesüt Államokba. Érdekes napom volt.
Huszonhat és hím.
Ma ritkán látott rokonok jöttek látogatóba a szüleimhez és átmentem én is, hozzám már nem volt idejük átjönni, majd máskor. Most este meg már csak lazítok. Ma ilyen semmittevős nap volt, ilyen is kell. Nem ismerkedtem.
31N
mert éppen szalma vagyok
rohangálós
nem ,,,nem hinném,hogy bárki fel tudná kelteni az érdeklődésem ,,,
f kor
Szülők voltak itt látogatóban pár órát, és nagyjából a mai nap ezzel ki is merült. Giro d'Italia-t néztem délután, az előbb egy filmet, és máris éjszaka van.
Bár hívtak este ismerősök beülni valahova, de nem sok kedvem volt ma, elég rossz volt a hangulatom. Ezáltal az ismerkedés ma is elmarad. :)
30F
Rohadt másnaposan keltem. A fejfájás maradt egész nap. De, "az éjjel, soha nem érhet véget..."
Egyébként próbáltam ismerkedni, de a "normális lányok" pont nem voltak elérhetőek.
Egyébként 27/F.
vége van immár a közmunkának a
gyakorira gellért komák ismét járnak
várva várjuk az oldal pusztulását
gellért koma elvetemült pusztítását
jöjj gellért ó te buta lovag
ártson meg neked egy pohár konyak
dugjanak meg nagy farkú lovak
és essen ki az összes fogad
mert mostanában függő vagyok,és végignézem az összes kérdést és választ 3 kategóriában is xD
A mai napom nem volt jó,mert rám jött a rossz hangulat.Nem ismerkedtem senkivel
20/L
Menjünk innen gyorsan el a fenébe
Gellért koma kapja mindjárt fenékbe
Olyan lesz a segge mint a mesébe
A drágának folyton farok jár az eszébe.
nem tudom, hogy kell ez a kapcsolat vagy sem.
ezen gondolkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!