Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pasi, aki el bírna viselni?
Visszahúzódó depresszióra hajlamos lány vagyok. Kezeltek már emiatt. Sok barátom elfordult tőlem, és az ismerőseim gyakran éreztetik velem hogy kevesebbet érek emiatt. Szerintem egy kapcsolat alapja a bizalom szóval nem hallgatnám el hogy volt már öngyilkossági kísérletem, bár nem is tudnám letagadni mert látszik a kezemen. Túlságosan ragaszkodó vagyok és a pasik általában ezt nem bírják elviselni. Nekem olyan férfira lenne szükségem, aki megért, akinek én vagyok a mindene. Aki érezteti velem hogy fontos vagyok, hogy van értelme az életemnek. Emellett sajnos elég féltékeny típus vagyok. Mármint nem vagyok féltékeny mindenkire, de annak a híve vagyok hogy legyen közös baráti körünk, ahol mindenki megbízik mindenkiben és így nem tudunk okot adni egymásnak a féltékenységre. Tudom, hogy ezek mind elviselhetetlen tulajdonságok, ezért nem is ismerkedek inkább. Ki se mozdulok itthonról ha nem muszáj. De csak kérdezem közvélemény-kutatás szintjén. Létezik olyan pasi, aki el tudna viselni??
21/L
Én biztosan nem tudnálak elviselni.
Fura egy perverzióm van? az egészséges, életképes és boldogságra is hajlamot mutató nők a gyengéim.
Biztos találsz valaki olyat, aki kellőképp önbizalomhiányos és folyamatos kompenzálási kényszere van, csak elég sokat kell kimozdulnod hozzá.
Igen, vannak, rengeteg hasonló barátom van, értelemszerűen volt köztük olyan, akibe bele is estem.
Fontos, hogy tudd, hogy e-miatt nem vagy kevesebb, sőt ha pedig kezeltetted magad és túl vagy rajta, akkor az sokkal erősebb jellemre mutat, mint gondolod.Menj, ismerkedj, ha elég emberrel beszélgetsz biztos lesz olyan, akivel kölcsönös a szimpátia :)
Nem lenne veled gond, 80% -ban a környezet taszítja az embert depresszió felé.
Mikor volt páromnál megtudtam, hogy fűvel-fával, és még a gyerek akiről azt hittem hogy közös az se tölem...
Azóta úgy vagyok vele, szarni mindenre. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!