Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a viselkedes 30as pasiknal is?
Mondjuk osszejon egy 34-35 eves pasi egy fiatal 20 koruli csajjak, kiirja facebookra, hogy kapcsolatban, 3 honapra ra kiveszi az adatokat, a csaj kiirja, hogy egyedulallo, de meg mindig egyutt vannak, majd 3 honapra ra a srac csak kiirja megint, hogy kapcsolatban vannak...
Sok 16-17 eves fiu nem viselkedik igy, akkor egy 30as miert?
Mert az értelmi szintje ennyit enged meg neki. Különben is, miért kell hirdetni egy kapcsolatot a facebookon? Két emberről szól normál esetben, nem a többi ezerről.
Mondjuk már az is érdekes, ha egy 34-35 éves pasi összejön egy 20 körüli lánnyal. Számomra már az is elmond valamit az illetőről.
30F
A lányok miatt, mert variálnak, én már csak tudom volt egy ilyen 18 éves barátnőm anno. Csak én 25 voltam nem 35..
7 év még részemről úgy éreztem belefér mert szerettem, de tényleg nem lehetett vele semmit kezdeni, szart mindenbe bele, de közbe meg olyan love storykat írogatott a facebook falamra, hogy oh életem értelme te vagy a mindenséges atyauristen, nélküled én kardomba dőlök, minden átvészel a szerelmünk. Ironia off...
Na de tényleg ennyire nem durván, de azért kemény volt... Közbe semmit nem kértem tőle, csak hogy ne szarjon telibe és ne én legyek az utolsó utáni személy az életében amikor a párja vagy...
De hát ez már a pasi problémája legyen, hogy egy éretlen csitrivel kavar, most már én is tanultam egy életre...
Persze ez se mindenkire igaz, jelenleg párom nemsoká 22 éves lesz, de milliószor normálisabb, vele még családalapítást is lehetne tervezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!