Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel foglaljam le magam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel foglaljam le magam?

Figyelt kérdés

Szoval, akibe szerelmes vagyok regota massal van. El akarom felejteni ot, de mihez kedjek magammal? Mit csinaljak?

Este lefekves elott mindig o jar a fejemben, mire gondoljak helyette?

23L

2016. máj. 18. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Gyógyszex ;-)
2016. máj. 18. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Írj:D
2016. máj. 18. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy lány ne hisztizzen de akkor utoljára leírom, itt kiírsz egy kérdést 30 emberrel beszélgethetsz máris, felmész társkeresőre pl badoo, tinder máris 2000 emberrel beszélgethetsz és ráírhatsz bárkire a segged is kinyalják
2016. máj. 18. 16:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Jaja, voltam badoo-n regisztralva. Hat kiabrandito, senki se az, akinek kiadja magat... egy szemet az az oldal
2016. máj. 19. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!