Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a barátnőmmel? (Több lenn)
vizsgaidőszakban elviselhetetlen, állandóan depizik, sír, hogy neki nem megy semmi, mondogatja hogy tönkre fog menni a kapcsolatunk, ha egyszer kicsit idegesebben válaszolok, rögtön megsértődik. Ja és a legrosszabb a vizsgák előtti este amikor konkrétan pánikrohamai vannak.. többször gondolkoztam rajta, hogy ráhívom a mentőt vagy beviszem a pszichiátriára.
Ha mondom neki hogy tanulok, akkor megint csak megsértődik, mert persze "ő tanulás közben is mindig figyel rám"
# 12
Az ellentétét tapasztalom én is, és sokan mások is.
A férfiak általában gyengék lelkileg, mint a harmat, a nők szívósabbak általában, még ha kifelé másképp is látszik a dolog. De persze mindkét oldalon vannak kivételek.
Kérdező, inkább szakíts a barátnőddel, mert nem vagy hozzá való. Undorító, ahogy beszélsz róla, és megfordul a fejedben, hogy diliházba vitesd.
20as
Nyilván ezért kell megbeszélni a másikkal, hogy hogyan tudod a legjobban támogatni, mi esne neki jól.
Én is jobban szeretek egyedül lenni, ha készülök, de azzal nincs gondom, ha a párom mondjuk felugrik 1 órára, kicsit beszélgetünk, puszipuszi, aztán én megyek vissza tanulni.
Én már sírtam mások elött, igaz csak bennsõségesebb kapcsolatokban. De eddig 3/3 megcsalás. Rettegek már ettõl, szeretnék mindent jól csinálni, hogy ne legyen ez többé.
Ezért is mondom a szakembert. Lehet segítene azonosítani, hogy mi a visszatérő mintázat, miért botlasz mindig ilyen nőkbe.
Jah persze, a no beléd rúg, akkor kérjel tőle virággal bocsánatot mert ugyis a te hibád volt, s hat hogy lehetsz ekkora paraszt, hogy ilyenkor a nehéz időkben nem támogatod.
Mindenkinek vannak stresszes időszakai, akkor ne találkozzanak, ha a no tudja magáról, hogy olyankor elgurul a gyógyszere. Három hosszú kapcsolaton vagyok tul, ebből kettő mondhatni angyal volt a harmadik meg egy hisztis hercegnő akinek mindig mindennel csak baja volt. Ez nem időszakos vagy ilyen természetű vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!