Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolok rá még mindig?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolok rá még mindig? és miért gondolom, hogy vele jó lenne? Mikor múlik már?

Figyelt kérdés

van egy férfi,aki eleinte nem volt szimpatikus, utána valahogy ez megváltozott, pedig nem is ismerem szinte. csak amit közös ismerősöktől hallottam, vagy láttam írásait közösségi oldalon.

aztán elkezdtünk szemezni,de sosem történt semmi más. főleg,hogy exem jó barátja.

aztán mondták is emberek,hogy összeillenénk.

már rég nem láttam, mégis eszemben van. de már vagy három és fél éve.

2016. máj. 16. 15:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert konnyuveru vagy
2016. máj. 16. 16:47
 2/2 A kérdező kommentje:
mert?:D
2016. máj. 16. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!