Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi most már több,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi most már több, mint két hete nem jár le az edzőterembe, mennyi az esélye, hogy becsajozott?

Figyelt kérdés
Vagy lehet ennek más oka is?

2016. máj. 16. 15:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Nulla IQ-val rendelkező csajjal csakis keményen lehet beszélni, hogy valamit is értsen a szóból. :)
2016. máj. 16. 16:15
 22/30 anonim ***** válasza:
Ne aggodj, hogy eltunt. Ilyen agressziv es tenyerbemaszo stilussal ugysem kellettel volna neki. Jatszhatod egy ideig az agyad de az ilyen viselkedes elobb-utobb napvilagot lat es amikor kiderul akkor bye-bye lest neked
2016. máj. 16. 16:16
 23/30 anonim ***** válasza:
lehet bepalizott
2016. máj. 16. 16:21
 24/30 A kérdező kommentje:
Csak egy példa....Az is méltán tükrözi a hülyeséged, hogy a vizsgaidőszakra fogsz bármit is... Mert miért? Én pl. minden vizsgaidőszakban járok edzésre, heti háromszor és a csoporttársaim is. Igaz, nekünk egyikünknek sem okoz gondot a vizsgázás, mivel nem kell biflázni, csak érteni, amit leadtak... Aki a vizsgaidőszak alatt otthon ül és non-stop tanul, azzal nincs minden rendben... Ez is milyen logikára vall tőled...semmilyenre... :D A sport eleve jó hatással van a szellemi teljesítményre és kikapcsolódás is.... Mindamellett, hogy eléggé férfias gondolatvilággal és szöveggel vagy megáldva, nőként nem vagy egy nagy IQ bajnok sem...ezt kb le is szögezhetjük. És bocsi, de más az, ha valaki olyan buta, mint te és más az, ha valaki nem ismeri jól és érti meg a férfiakat, mint én. Kettőnk közt ez a különbség körülbelül. Ami nem nevezhető árnyalatnyinak, inkább szakadéknyinak :D
2016. máj. 16. 16:32
 25/30 anonim ***** válasza:
24: ki a francot erdekel a vizsgaidoszakod es hogy kapcsolodik a kerdesedhez :D
2016. máj. 16. 16:37
 26/30 anonim ***** válasza:

a vizsgaidőszakos válaszoló nem én voltam, képzeld, másnak is lehet ugyanannyi százaléka, mint nekem, úgyhogy ezt benézted

ja és nem mellékesen, nem mindenki olyan kis zseni mint te, hogy van arra ideje két tétel tanulás közben, hogy lemenjen edzeni közben

2016. máj. 16. 16:40
 27/30 anonim ***** válasza:
26.: vagy nem mindeni olyan otvar szakra jar amilyenre a kerdezo ;)
2016. máj. 16. 16:42
 28/30 anonim ***** válasza:
En azert hagytam abba a gym-be jarast mert vettunk futogepet (is), konkretan kialakitottunk a hazban egy gym-et, lehet h vele is ez tortent:-)
2016. máj. 16. 16:49
 29/30 anonim ***** válasza:
Vagy lehet megunta a kerdezo beteges bamulasat es inkabb edzotermet valtott
2016. máj. 16. 16:52
 30/30 1112 ***** válasza:
Elköltözött biztos, kapott jobb állásajánlatot.
2016. máj. 16. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!