Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire oda vagyok a páromért? Már saját magam idegeire megyek, pedig együtt tervezzük leélni az életünket.27/N
De akkor legyél már egy picit ÖNÁLLÓ és ne ilyen szánalmasan függő( bocs a kemény szavakért, de ez tényleg elég kiábrándító és minek finomkodjak).
Ha nincs önálló életed, mit tiszteljen benned vagy miért legyen oda érted a másik? Gondolj bele.
És igen, így jól látod, tönkre fog menni a kapcsolat, mert senki sem szeretni az önállótlan, saját élettel nem rendelkező embereket, akik csak a másikon csüngenek és lekorlátozzák minden téren.
El akarod venni azt a kis szabadságáét is, miért nem zárod be egy kalitkába egyből már? Akkor legalább megnyugodnál.
Én is Bika vagyok, mellesleg.
Egy kapcsolat addig jó és addig működik, amíg mindkét félnek meg van a kis szabadsága, hobbija. Hogy külön is van életed, és így tudsz mesélni valamiről a párodnak, tudtok beszélgetni valamiről.
Hogy mit csinálj?
Keress egy hobbit, barátkozz, járj el valahova, akár edzeni vagy tanulni, akármi, csak csinálj és foglald le magad. De semmiképp sem korlátozd le és ellenőrizgesd lépten nyomon, ha leugrik egy sörre vagy boltba...
25N
Tipikus kos nő vagy,hiába minden Te ilyen vagyok,tipikus kos jellem,ez ellen nem tudsz semmit se tenni!!!!
Ha elhagy utána neked annyi...
Ez így van. Az önállóságot kedvelik. Kezdj bele új hobbiba, járj el valahova, járd a saját utad, valami olyannal, amit igazán szeretsz és nem csak elvonja a figyelmed hanem tényleg érdekel is. Minél kevésbé foglalkozol így vele, annál jobban fog akarni.
És ez nem hülyeség, amit belinkeltem, tapasztalatból tudom, hogy ez így van szóról szóra, és szerintem nálad még nem veszett az ügy, csak állítsd le magad - mondom én ezt egy 110%osan parás, féltékeny emberként, mert ilyenekre még én sem vetemednék.
"ki is ábrándult belőlem és ha normális lennék se szeretne már úgy mint régen, mert már elkönyvelt egy féltékeny hisztis nőnek"
Az érzelmeidnek nem tudsz parancsolni. Holtodig féltékeny típus leszel.
De a cselekedeteidnek igen is lehet és kell parancsolni. A hisztisben még van lehetőséged változni.
Hátha újra megkedvel, ha abbahagyod a hisztit.
(Mellesleg én sem élnék hisztis nővel. Elég nekem a gyerekek hisztije. Ha a feleségem is hisztizne, hamar elzavarnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!