Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igazi szerelem? Soha nem éreztem még ehhez foghatót.
Van egy fiú aki eggyidős velem, én is bejövök neki és ő is nekem. Minden nap flörtölget de nem mer hozzám szólni :S Én meg mikor a közelembe van, elkezd a szívem nagyon dobogni, nagyon melegem lesz, aztán kb. 2 perc múlva teljes nyugodtság fog el...olyan nyugodtan és biztonságban érzem magam, ha közel van hozzám.
Ezt már mondhatjuk szerelemnek? (igazából én többet szeretnék de a srác elég félénk)
Ez bizony az :)
Kérdezd meg a srácot, hogy szeretne-e többet.
Sok sikert :)
Én is, úgy gondolom, hogy az. :)
Bátorítsd a srácot, hogy "erőre kapjon"!:D Magyarán nyugodtan kezdeményezz, attól még, hogy kezdeményezd kell, nem biztos, hogy udvarolnod is kell majd.:)
igenigen az.. (:
én is hasonló helyzetben vagyok.. ^^
szerintem valahogy bátorítanod kéne..
vagy nem szoktatok beszélni?
Ez szerintem is szerelem:)
Kezdeményezz te,ha bejössz neki,de félénk ez a legjobb megoldás:)
Mondjuk ha látod mosolyogj rá,menj oda hozzá köszönj neki,kérdezd meg,hogy hogy van,milyen napja van...A többi már jön magától. + szerintem ha látja,hogy odamész hozzá,talán felbátorodik ő is,hogy "igen,tényleg tetszem neki" és akkor már nem lesz olyan félénk.
Sok sikert!
15/L
Nem most írtam már ki ezt a kérdést de azóta is így van =( muindig ott van a közelemben amikor csak teheti, de hozzám sem mer szólni:( haveri körben pedig teszi a fejét...
=( én meg várhatok rá a végtelenségig.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!