Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szépek a szerb lányok?
Figyelt kérdés
én egy szerb lány vagyok és kíváncsi lennék a véleményekre.
középhosszú gesztenyebarna/sötétőke hajam van zöld szem barnás bőr.nem vagyok elhízott inkább csinos de kinek mi a szép én annak tartom magam csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.:)
2010. ápr. 9. 11:17
1/15 Andrewka válasza:
Na ebből nem lehet megállapítani h szép vagy e. Túl sok szerb lányt sem ismerek.
Az viszont tény h a magyar lányok a legszebbek a világon. Ha már magyarul beszélsz valld is magad magyarnak! És jóeséllyel te is szép vagy. Önbizalmad az van és az jó, csak ne ess át a ló túloldalára
22/f
2/15 anonim válasza:
Nincs összefüggés azzal hogy szerb vagy e szerintem. Mindenhol vannak szép nők. A leírásod alapján tényleg mutatós lehetsz.
3/15 A kérdező kommentje:
22/f
nyugi nem fogok át esni.:)
amm magyar vér is van bennem.mert a családomból én születtem szegeden a többi mind kinn szerbiába még a nővérem is.
a másodiknak pedig nagyon köszönöm.:)
2010. ápr. 9. 11:35
4/15 anonim válasza:
Biztos szép lehetsz, még sose találkoztam szerb lányokkal. (: Nem fontos milyen nemzetiségű vagy. 16/L
5/15 A kérdező kommentje:
köszönöm 16/L(=
2010. ápr. 9. 11:42
6/15 anonim válasza:
Nem találkoztam még sok szerb lánnyal, de sztem nem a nemzetiségtől függ. Ahogy leírtad, jól nézhetsz ki, persze ennyiből nem lehet azért megállapítani. Én ha találkoznánk, biztos rádmozdulnék, mivel én a kék/zöld szemű sötétszőke csajokat preferálom. szal én nem vagyok pártatlan ez ügyben.
7/15 A kérdező kommentje:
aranyos vagy.:) majd ha egyszer rám mozdul vlki utcán akkor majd rákérdezek, h te válaszoltál gyakorin!?:)
2010. ápr. 9. 11:54
8/15 anonim válasza:
képpel illusztrálva könnyebb lett volna...lehet h szépek a szerbek, e lehet te pont nemvagyaz. mármint szép.
9/15 A kérdező kommentje:
tudod.az egyetlen emeber akinek a véleményére adok is valamit talám a saját véleményem.:) és lehet lehet neked nem vagyok az másnak igen ízlések és pofonok.:) képet nem töltök fel Myvipen meg lehet keresni ha megtudod a nevem csak nyugisan.;)am megkössz a választ.
2010. ápr. 9. 12:00
10/15 anonim válasza:
Ha mutatsz képet, akkor könnyebben eldöntjük, szép vagy-e :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!