Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkor most hajt ram a fonokom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most hajt ram a fonokom?

Figyelt kérdés

ELORE IS BOCSI.. TELEFONROL IROK..Ketten dolgozunk az irodaban. En vagyok a titkarnoje oktober ota. A kezdetek ota erzem hogy jol kijovunk de nem lattam tobbet bele. Okos, fiatal ,pimasz de egy uriember es nagyon helyes es szingli.. viszont mindig probaltam elhessegetni a gondolatot azzal hogy o tul jo mit is akarna? Ma azonban jott volna egy ugyfel de negyed ora mulva sem volt sehol, aztan mar kozeledett a munkaidom vege, de meg dolgoztam a gepen valamit es szenvedtem mert fajt a vallam es egyszer csak ott termett es megmaszirozta es ra par percre mar a nyakamat csokolgatta.. erre persze megjott az ugyfel es o odament a telefonhoz hogy beengedje aztan nagyon ideges lett hogy miert pont mpst jott es en odamemtem hozza es megoleltem es teljesen magahoz szoritott es az arcom simogatta. Aztan mikor belepett az az ember el is mentem.

Most akar valamit vagy csak jatszik? 6 ev egyebkent a korkulonbseg es en mrg nem voltam kapcsolatban

L/21

2016. máj. 12. 16:57
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
*kerdezo helyett valaszolo
2016. máj. 12. 20:23
 22/31 anonim ***** válasza:
30%
15ös vagyok akkor most csak én nézem ki az emerekből, hogy normálisak, és mindenkiben van valami jó? Vagy ezzel az elképzeléssel menjek vissza 100 évet? xd Istenem.. Tényleg igaz, ha valami fáj az embereknek, akkor az a hiba saját magukban van xd Lehetséges, hogy a főnök tényleg szexet akar.. És akkor miért a kérdező a k.va.. ahogy már egy előbbi válaszban is leírtam, csókolt már más nyakon, és nem szexet akart xd
2016. máj. 12. 20:29
 23/31 anonim ***** válasza:
Majd megírod holnap, hogy végül mire jutottatok?
2016. máj. 12. 20:34
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, ebbol a "loktem volna el, ha jo volt" mondatbol latszik, hogy meg nagyon tapasztalatlan vagy. Igen. El kellett volna loknod. Vagy nalad szabad a vasar? Kovetkezo alkalommal, ha a bugyidba nyul (marpedig az o fejeben mar az van hogy megtehet veled ezt azt mert hagyod), akkor se lokod el mert jo? Nagyon kozel allsz hozza hogy atb***anak azon a bizonyis palankon. Ha azt hiszed hogy o ezeket utan normalisan fog kozeledni hozzad, akkor tevedsz. Ezek utan meg tobbet fog megengedni maganak, amig meg nem kap. Mert tudja hogy hagyod, mert ilyen jelzest adtal neki hogy benne vagy a szexben. Ellenben sut rolad hogy te a kapcsolatban akarsz benne lenni illetve romantikus dolgokban. Na azok nem innen indulnak es azokat nem is azoktol a ferfiaktol fogod megkapni akiknek megengeded hogy csak ugy random erogenzonakon csokolgatni kezdjenek teged.
2016. máj. 12. 20:35
 25/31 anonim ***** válasza:
szexet akar kérdező. pont, kész ennyi.
2016. máj. 12. 20:58
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,azok alapján amiket irkálsz nem csak ribi vagy de nagyon hülye is...
2016. máj. 12. 21:37
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

"Nem hinnem hogy jatszik a nokkel de meglatjuk" <<< Kis naíííív :D :D :D

23/F

2016. máj. 12. 21:48
 28/31 A kérdező kommentje:
Ma reggel gyomorgorcsot kaptam kb mire odaertem, en ertem oda elobb, aztan jott ő is es azt mondta ma nem dolgozunk. Tisztazta a tegnapot,bevallotta, hogy nyolc honap alatt belemszeretett, mert ugy gondolja, hogy gyonyoru vagyok es intelligens raadasul barmi baka van meglat es maris jobb. Azt mondta nem akart tapintatlan lenni, de a kozelemben nem birt uralkodni mar magan. Nem akar semmit rameroltetni amit nem akarok. Delutan meg bemutatott a noverenek es amikor kicsit leszaladt rolunk a tesoja is megmondta hogy nem verne at senkit sot eddig ket kapcsolata volt es a nok bantak el vele csunyan mert kihasznaltak. Nagyon cuki pasi egy igazi fonyeremeny es egyertelmuen benne vagyok, de picit piszkaltam azert ;))
2016. máj. 13. 18:20
 29/31 anonim ***** válasza:

Te vagy a megtestesült naivitás.

Nem akarna kihasználni... Hát ez jó! :D

Ha azt mondja neked, hogy ugorj a kútba, de nem lesz semmi bajod, akkor beleugrasz?

2016. máj. 13. 18:26
 30/31 anonim ***** válasza:
Úristen, kérdező :'D. Jó, hidd el neki. Mindenkinek kell tapasztalat, hogy utána okosabb legyen, és tudja mikor kell elszaladni :D.
2016. máj. 13. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!