Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most hajt ram a fonokom?
ELORE IS BOCSI.. TELEFONROL IROK..Ketten dolgozunk az irodaban. En vagyok a titkarnoje oktober ota. A kezdetek ota erzem hogy jol kijovunk de nem lattam tobbet bele. Okos, fiatal ,pimasz de egy uriember es nagyon helyes es szingli.. viszont mindig probaltam elhessegetni a gondolatot azzal hogy o tul jo mit is akarna? Ma azonban jott volna egy ugyfel de negyed ora mulva sem volt sehol, aztan mar kozeledett a munkaidom vege, de meg dolgoztam a gepen valamit es szenvedtem mert fajt a vallam es egyszer csak ott termett es megmaszirozta es ra par percre mar a nyakamat csokolgatta.. erre persze megjott az ugyfel es o odament a telefonhoz hogy beengedje aztan nagyon ideges lett hogy miert pont mpst jott es en odamemtem hozza es megoleltem es teljesen magahoz szoritott es az arcom simogatta. Aztan mikor belepett az az ember el is mentem.
Most akar valamit vagy csak jatszik? 6 ev egyebkent a korkulonbseg es en mrg nem voltam kapcsolatban
L/21
Te hagyod, hogy akàrki a nyakadat csòkolgassa? Ebből le is vette, milyen vagy.
Amùgy nem kell a butàt jàtszani, hogy "akkor most hajt ràm...?"
Hajt. De csak egy dologra.
Ugyanis ha komolyabbat akarna, udvarolt volna, megkèdezte volna, hogy munka utàn meghívhat-e egy kàvèra, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!