Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi anyuka. Milyen nő jut eszetekbe, ha egy munkahelyről valakit így emlegetnének?
"Sztem 5 percig sem tartana bepasiznom, pedig 35 éves 2 gyerekes anyuka vagyok boldog párkapcsolatban :-D"
Én meg 45, és nekem sem. Szóval van még időd :D
van ám itt önbizalom kérem szépen :D vagy én élek rossz helyen, vagy itt kamuzik mindenki azt amit akar, kevérs 35-ös nőt ismerek akinek hipphopp akadna minden ujjára :D ( sőt inkább olyanokat ismerek, akiknek egy sem akad, max dugópartnernek ) 45-ösből meg pláne nem ismerek, max 1-et de ő is a közönséges viselkedésével vonja magára a figyelmet.
amúgy a szexisséget miért zárja ki ha szinte csak a gyerek körüli dolgokról tud beszélni? akkor már nem szép a haja, vagy nem csinos a ruhája, vagy kövérebbnek tűnik ha elmeséli mi történt tegnap a gyerekkel a játszón? :D
Mit nem lehet azon elhinni, ha vki 35-45 évesen, több gyerek után is jól néz ki???
Én bepasizásról írtam, nem házasságról! Azért egy csúnya, kövér nő nem biztos, hogy hipp-hopp találna akár még egy dugópartnert is :)
Elég sok kisgyerekes barátnőm, ismerősöm, kolléganőm van, akik ugyancsak csinosak, ápoltak, igényesek, nem hagyták el magukat és nők, sőt emberek maradtak, bármiről el lehet velük beszélgetni, nem csak a gyerekekről.
Amúgy ez utóbbi sokat számít, de nem a külsőnél. Egy szexis nő sem csak a külsőségei miatt az, hanem a kisugárzás, önbizalom, intelligencia is sokat nyom a latban, szerintem.
A férjem azt mondja, hogy ő akkor szeretett belém, amikor az első randinkon teljes természetességgel beszélgettünk a MotoGP-ről és a Forma1-ről és nekem is a Rossi és a Räikonnen a kedvencem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!