Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felköszöntöd az exeidet szülinapjukon?
Figyelt kérdés
kort és nemet is pls.2010. ápr. 9. 08:50
2/13 anonim válasza:
Nem mivel ők sem teszik meg akkor minek lépjek ezen a téren?! Ami volt elmúlt. 29/N.
3/13 anonim válasza:
N/17 Ha jóban vagy velük annyira akkor persze, de szerintem nem kell ajándék egy exnek, bőven elég ha mondod neki,vagy küldesz egy képes lapot.
4/13 anonim válasza:
Én most vagyok a harmadik kapcsolatomban, és mindkét volt barátommal jó kapcsolatot ápolok, úgyhogy igen. Persze nem ajándékozás szinten, egy-egy sms, és kész. Ők is felköszöntöttek az enyémen, én is az övékén. De ez tényleg csak akkor lehetséges, ha jó viszonyban váltatok el:)
17/L
5/13 anonim válasza:
Mindenkivel joban vagyok, de nem mindenki szulinapja jut eszembe. De felkoszontom azt aki jelentett valamit szamomra.
9/13 anonim válasza:
Ex1-nek minden alkalommal kívánok valami boldogat, jó kapcsolatban váltunk el.
Ex2-vel már rosszabb a helyzet, neki nem fogok írni, max, miután megkeresett ő. (ha)
23/ffi
10/13 anonim válasza:
Elsőt nem, másodikat igen, harmadikat (volt férjem) igen, de csak interneten. 27L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!