Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elküldenétek olyan weboldalak linkjeit, amire ki szoktátok verni?
Figyelt kérdés
Nagyon kanos vagyok mostanában. Ez el fog múlni?
13F
2010. ápr. 8. 21:54
5/13 A kérdező kommentje:
köszi, olyat is kaphatnék ami hetero, nem fekalofil, nem szado-amzo és nem animal? ugye ilyen is létezik? :)
2010. ápr. 8. 22:05
8/13 anonim válasza:
Öregem, Google-keresőjébe beírsz valami szexszel kapcsolatosat és máris kiad egy csomó találatot. Egy kis kreativitás...
Ha rendesen kivered, akkor el fog múlni (ezt nem szivatásból írom), egy időre. Amúgy meg az is fontos, hogy mikor vered ki. Ha megtalálod a neked jó időtávot, amilyen közönként kivered, akkor nem leszel állandóan kanos, én is így csinálom.
10/13 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=vdPmRf1-Q8A
én erre mindig felizgulok:$:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!