Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az a tulajdonság, ami miatt elküldenétek valakit?
Figyelt kérdés
csak egy tulajdonság, ami akármilyen jól néz ki az illető,és értékes ember, elronthatja ?2009. nov. 15. 11:47
1/8 anonim válasza:
ha valaki nem felelsségtudó, tehát nem tudja mit kell tennie, hogy párkapcsolatban éljen, ez már alapból elront mindent... ebbe sok minden bennevan (alkalmazkodás, hűség, kompromisszumkészség,kedvesség, figyelmesség stb... aki felelősségtudó, az tudja mit kell tennie.. persze hibázni szabad, csak nem túl nagy dolgokban.. én is sokat hisztizek pl, de sose csalnám meg a párom, elhalmozom minden jóval amivel csak tudom, stb)
2/8 anonim válasza:
Hogyha más lányokkal flörtölget,túl sokat beszélget,stb,és nem tartja tiszteletben,h ez engem zavar.Ja meg persze,ha megcsal,dehát az alap,h az olyat ki kell rúgni:D
5/8 anonim válasza:
Ha valaki hülye. Szerintem ebben minden benne van.
6/8 anonim válasza:
Ha becsapna, átverne! Plusz ha valaki tényleg buta, az nagyon idegesít engem...
De ilyenre már volt példa! Nagyon sokszor becsaptak engem, stb., és mégsem kuldtem senkit sehova.. Nem beszéltem vele utána a dologról, úgy csináltam, mintha semmi sem tortént volna.. Talán azért, mert jó szivu vagyok és nagyon magányos.. Annyira, hogy még a legbutább embert is magamhoz akarom láncolni:((
8/8 anonim válasza:
Az egyik válaszoló:Ja meg persze,ha megcsal,dehát az alap,h az olyat ki kell rúgni:D
Ja de a 10.ről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!