Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj ha én ilyen vagyok? SZ*r tulajdonság?
Nem rossz tulajdonság, hanem tulajdonság, van neki eleje, hátulja, és kinek a pap, kinek a papné.
DE, 14:03-nak annyit mondanék, hogy lassan 8 éve vagyok együtt a barátnőmmel, gyönyörűen megvagyunk, pedig eljárunk bulizni. Legutóbb édes kettesben mentünk el fesztiválozni, de volt, hogy társaságban, volt, hogy kettecskén elmentünk kocsmázgatni, és közben hajnalig be nem állt a szánk, mindezt ennyi év után, ráadásul már együtt is élünk. Nekem is igényem, és neki is.
Szerintem annak van IGAZI jó párkapcsolata, aki bulizni is eljár a párjával, és nem azért jár bulizni, mert nincs párja, és nem azért nem jár, mert van párja.
neeem, szerintem szuper:) persze van aki inkább bulis, az sem rossz:) ugyanúgy jó mindkettő. én is inkább otthonülős vagyok.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!