Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj ha én ilyen vagyok? SZ*r tulajdonság?
Figyelt kérdés
Ha például van barátom akkor én inkább szeretek vele otthon ülni,csinálni neki vacsit együtt megenni,együtt fürdeni romantikázni,mint bulizni.Persze azért kijárok az utcára:D meg ide-oda barátnőkhöz stb.. de bulizni nem szeretek...Az szerintetek gáz dolog ha én ennyire itthon ülős vagyok a barátommal?2011. aug. 4. 14:00
11/19 anonim válasza:
hát ez szörnyű! ahelyett, hogy a csajokkal plázáznál, nézegetnéd a fiúkat és kelletnéd magad inkább a barátoddal vagy. ez annyira de annyira rossz tulajdonság!
na szóval, szerinted? :)
12/19 anonim válasza:
hááát igen én ilyen lányt keresek, de sajna nem találok.
Én is utálok bulizni meg ilyen hülye értelmetlen dolgokat csinálni, inkább otthon nézni a tv.t meg amiket fent soroltál én ezeket nagyon bírom.
13/19 oyeacch válasza:
Ha még hozzácsapnád az együtt sportolást, akkor nálam első osztályú csaj lennél. Azért én évi párszor szeretek kirúgni a hámból... De azt se bánnám, ha egyszer se.
14/19 anonim válasza:
örülnék ha ilyen csajom lennexD
15/19 anonim válasza:
Szerintem ha már feltetted a kérdést....lehet hogy unod a banánt?:D
Nem két végletben kell amúgy gondolkodni.
Nem kell bulizni menni,meg otthon se ülni. Nem ebből a két tevékenységből kell választani,és aki bulizik, azt se hányva kell feltétlenül elképzelni.
16/19 T.T.Z. válasza:
Mint előttem írták sokan egyáltalán nem gáz, én is örülnék neki ha ilyen párom lenne. De vannak akinél az a jó a kapcsolatban ha mennek "jobbra-balra" bulizni.
17/19 anonim válasza:
Én is pont ugyanilyen vagyok.Szivesebben vagyok otthon azzal akit szeretek minthogy bulizzak..Számomra többet ér.23f
18/19 anonim válasza:
min változtatnak a válaszok? azt csináld ami neked jó. amíg másokat nem sértesz vele, bármit szabad
19/19 anonim válasza:
Szerintem ez tök jó! Legalább van időtök dugni, mint a nyulak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!