Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép név a Kitti? Esetleg valami tulajdonság beugrik róla?
egy fiú ismerősömtől hallotatm múltkor, h okos lány már nem lehet, akit Bettinek vagy Kittinek hívnak
de ez persze csak vicc, ő sem gondolta komolyan! :)
amúgy szerintem aranyos név, olyan kislányos :)
Nekem tetszik :)
Csak nevek alapján nem alkotok véleményt :)
nekem a legjobb barátnőm Kitti :) és nagyon tetszik ez a név, a gyerekemet tuti így fogják hívni :)
fekete haja van és szép meg jócsaj :P
nem csunya név,de nem szeretem..
a névről ez jut eszembe: ribi féle(boccsxd) nyávogós, hisztis.
A Kitti név viselõi sok jó tulajdonsággal rendelkeznek: tehetségesek bizonyos mûvészeti ágakban, jó üzleti érzékük van és felelõséggel bírnak mások jóléte iránt. Mindezek melegszívûvé és megértõvé teszik õket mások iránt. Mindig készek azokon segíteni, akikre éppen rájár a rúd. Elõfordul, hogy olyankor is segíteni igyekszenek, amikor ezt senki nem igényli, ilyenkor zavaró a jelenlétük. Nagy hatással vannak a Kittikre mások érzései és gondolatai, és ez sokszor fájdalmat okoz nekik.
és engem is kittinek hivnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!