Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem sem kéne nálam magasabb nő. :)
165-170 cm az ideális.
Te mennyire kisebbségi komplexusos lehetsz kérdező!..
Majdnem minden kommentedben támadólag adtál választ.
Feltettél egy kérdést,akkor mások véleményére miért reagálsz ennyire agresszívan és szúrkálódósan?? Nem a mások válaszaira voltál kíváncsi...?
Hogy megválaszoljam válaszod: 175 cm fölöttieknek nem,175 cm alattiaknak tökéletes! De ez egyértelmű.
Te kinek és mit akarsz bizonyítani egy ilyen kérdéssel? Ez csak egyfajta önigazolás. Jah olyan jóképű gyerek vagy hogy idézőjelesen emlegeted a nőket. Gondolom nagy sikered van náluk :D
Amúgy nekem nem lennél elég mert magas vagyok, a párom 190 cm
Mekkora oltás...:D ja mégsem. Tegnap óta ezen gondolkoztál? ;) Selejt vagyok mert nem kellenél nekem? :D Minden világos. Komplexusosság lvl 10000 Gondolom örülnél te neki ha ilyen "selejt" szóba állna veled, dehát...marad a gyk-n interjúztatni a jónépet az önigazolásért. Aki meg nem hódol be azzal meg személyeskedni.
Balfék :)
Egy szánalmas balfék vagyok, de azért velem vagy elfoglalva már napok óta...
Nem vagy következetes. :)
Ti szántok engem, mikor ti lettetek megviccelve? :)
Ez volt a cél, hogy verjétek itt a nyálatokat, ti pedig mind ezt tettétek.
Köszönöm nektek.
De már unom, szóval itt le is lőttem a poént. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!