Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeséget beszélsz.
A kérdés lényege, hogy milyen magasság felel meg a nőknek, ebben az esetben lehetek akár túl magas is.
Tudományosan nézve meg átlag magasságom van, hiába próbálsz szapulni, amiért nem vagyok szimpatikus neked. :)
Túl magas?? :)
Na jó, tényleg ritka unszimpatikus vagy, úgyhogy inkább hagyjuk, nem az én bajom a "magasságod". Szép napot!
Nyílván túl magas nemigen lennék egy nő számára sem, csak éreztetni akartak a kérdés lényegét.
Nincs bajom a magasságommal, amiért feltettem egy kérdést róla. :)
Te meg ne aggódj, nem akarok veled (is) "járni".
A humorérzéked miatt viszont aggódhatsz.
Nekem nem elég. 190+ férfiak tetszenek.
170, N
Igazából én mindig úgy képzeltem, hogy hozzám viszonyítva (175 körül), az ideális férfi 180 cm fölött van. Már csak azért is, mert az én családomban a legkisebb férfi is ekkora, szóval meg vagyunk áldva szép szál legényekkel.
De tekintve, hogy én lányként már elég magas vagyok, a fiúk fele az én magasságom alatt van. És a párom is valamivel alacsonyabb nálam, de saját döbbenetemre is: ez engem egyáltalán nem zavar! Ugyanúgy tipegek mellette magassarkúban, és élem az életem. Szeretem, hogy közel egy magasságban van a fejünk.
Szóval én teljesen ki vagyok a helyzettel békülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!